Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    válasz VinoRosso #4032 üzenetére

    kettőslátás: harminc órája vagy fent, aludjál egyet. mind az OL, mind a Priboi fetureje, alapjátékban ilyen nincs. hm, alapjátékban 1.004ben valszeg el volt szúrva a fordítás, valszeg egy az egyben a priboi leírását használták... alapjátékban nincs időgép anomália (OLben sem).

    a pálya ami a videón van, Pripaty. egyébként Pripatynak jóval nagyobb része van lemodellezve, mint ami bejárható.

    csináltak is. a production hell egyik ismérve, hogy folyamatosan változik a content, és időnként szó szerint bizonyos dolgokat nulláról kell újrakezdeni, pl textúrák elavulnak, a motor elavul... ezért tudott a Stalker enigne dx8.0át, ezért volt pár szörnynek eléggé undorító a textúrája, ezért tudott a HL2 dx7 módot, csak hogy észrevehetőbb dolgokat mondjak. megjegyzem, a Stalker eredetileg cyberpunk környezetben játszódott volna, űrhajókkal, meg Oblivion Lost néven (pár motívum felfedezhető).

    Strelokot én a Freedom bázisnál a tábortüzes pofázós rész mellett találtam (a szakács házikójától pár méterre). doc a főhadiszállás (Lucas/Kanyhalos helye) és a javító rész között volt. Strelok és Kanyhalos hullája nem tűnik el.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák