Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog (1)

    *** Priboi 1.0 ***

    eeee. átértem Barba, ott már kevesebbszer lépegetett ki. Army Warehousen egyáltalán nem.

    a fegyverek ugyanolyan drágák, mint alapjátékban. már el is felejtettem, mekkora jó dolog 36kért az FT200. és ugyanannyit is sebeznek... ami egyrészt jó, mert nehezebben sérülünk, másodszor meg rossz, mert OL után minden fegyver pontatlan és rosszul sebez... a beidegződések meg 3 OL végigjátszás után megvannak, avagy nyugodtszívvel nekiállok hangtompítós pisztollyal/forttal bármilyen ellenfelet szétkapni (avagy ügyes stalker bármivel tud ölni, ami a kezébe kerül).

    aztán... mit keres a monolith garbagen?:DDD

    a blowout spawnt kicsit elszúrták... kb félóránként van egy, hiperidegesítő egy idő után. mondjuk egyszer utánna spawnol egy mamas, szal lehet mégisinkább örülök.

    az anomália detektor nem jó kb semmire. cserébe nem mozognak, szal emlékezetből egész jól lehet menni (a legjobb sem... autóban ülve konkrétan semmit nem jelez, cserébe viszont éjjel remekül látni őket... nappal már kevésbé).

    aaaa utálom az alapjáték súlyhatárát (najó, asszem +10kiló, de akkoris). és hogy nem emelték meg nemmárkdván mozgásképességét, szóval hiába a hatvanas súlyhatár, ha 30kiló alatt terhelve, +endurance cuccok nélkül baron nem tudok végigfutni.. tüntetőleg vettem egy exot. meg egy touristot, ideiglenesnek. meg egy military S9et, missziózni. viszont van pár jármű, érdemes használni őket.

    a vodkás arccal elején nem érdemes foglalkozni. meg kb senkivel. fogod, egyenesen army warehouse, felveszed a kill traitort (de hol van snitch?), kinyirod a 4fős tábort, lesz fegyvered, elmész nyugatra a házikóhoz, lesz stalker suitod (és észak felé kerülsz, mert a chimérák merc suitban veszélyesek), visszamész, veszel némi lőszert, kiirtod a freedom bázist, GP37eket fogod (azok érnek messze a legtöbbet a freedom fegyveri közül), eladod barmennek, meg az armory tartalmát is, meg a dragunovokat, meg az spket, meg a ... szal amit találsz. kb 4 fordulóval meg lehet csinálni. vagy öttel (minden fordulónál respawn van, olyan 4-6 embernél gp -eladási ár min6k/darab- van, szal ha fogytán a pénz, érdemes beugrani a freedomhoz). pénzből veszel militaryt, touristot (ez itt még felesleges), FT200at, Groza 5.45öt és mellesleg sikerül a kill Strelok küldetés, először a Stalker folyamán :C . szal így történt, hogy novice priboi már exoban gp37el futkározott... aztán experienced priboi a legjobb anomáliadetektorral, sp9el/exoval és ft200al. life is sweet;>

    azért érdemes így kezdeni, mert agropomban megérkezésünkkor a mercek világtalálkozója zajlik (népsűrűség alapján), tehát ajánlott Groza 5.45/FT200/Vintar hármassal menni.

    ja és nem gránátoznak az ellenfelek.

    szóval OL 1.33hoz képest könnyű, OL 2.0ához képest pedig nevetségesen könnyű:)

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák