Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elux

    tag

    válasz bakosadams #4874 üzenetére

    Én is Ilife V5S Pro-ról váltottam, és mint random porszívó az is egy jó porszívó volt a maga kategóriájában. Meg is tartottam, és most a párom szüleinél szorgoskodik. A 360 viszont maga a kényelem.
    Volt már gen1 a kezemben, de kipróbálni nem tudtam, így gyakorlati tapasztalatom nincs róla. A mászó képesség sok mindentől függ, attól is hogy milyen szögben megy neki a küszöbnek, és mit nevezünk elfogadható, vagy sikeres mászásnak. Csak azt, amin egyből átmegy, vagy azt is amin több percet szenved mire átbillen? Adattábla alapján 17mm körül lehet mind a kettő. Ami pozitív volt, hogy a 360 bármilyen szögben a szőnyeget simán viszi, míg az Ilife a sarkoknál sokszor felgyűrte. Az Ilife sem akadt el a szőnyegen, de volt, hogy 2-3x ment neki. Ez a 360-nál sosem fordult elő, mindig simán viszi.
    Az, hogy mennyire jó vétel, azt majd a jövő mondja meg. Nekem eddig bevált.
    A 360-ban kis finomságokra is gondoltak: pl. a beszéd hangerejét lehet állítani, vagy a visszajelző fényeket ki lehet kapcsolni, ha zavar. Még keresni is lehet, hogy hol van, és hangosan mondja az "I am here"-t. :-)
    Engem ami legjobban foglalkoztat a gen 1-hez képest, hogy nem tudom az okát, hogy a főkefe hengert miért tették a járókerekek elé. Biztos, hogy megvan az oka. Lehet, hogy a hajszálak időben való felszívásával megakadályozza, hogy a kerékre tekeredjen? Nem tudom. Ez csak sejtés, de az biztos, hogy a kereket még sosem kellett takarítani.

Új hozzászólás Aktív témák