Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    S5 Max 1 hetes tapasztalat utáni vélemény: szerintem megérte.

    Részletezve:

    Nagy a tisztaság itthon. Rájöttem, hogy az a lényege, hogy ő mindig és minden esetben elmegy mindenhova, míg az ember hajlamos felületeskedni, ha valahova be kell bújni pl. Szegény, neki csak egy lehetősége van, hogy mindent megcsinál.

    Mivel itthon vagyunk állandóan, főleg úgy használjuk, hogy elküldjük oda, ahol éppen nem vagyunk. Gondolom még jobb lesz, ha végre lesz üres időszak is a lakáshasználatban. Most jön a jó idő, majd amíg a kertben vagyunk.
    A fürdőszoba szőnyegekkel tényleg nem tud mit kezdeni, azt fel kell szedni, de pl. a mérlegen simán átmegy.

    A nagy szőnyegeken szépen látszik a hatása. Azóta nem olyan lelapultak és sokkal szebbek. Ennyit számít, ha naponta átmegy rajta valaki kefével. Nem elsőre kell várni a szőnyegeknél a nagy változást, hanem kb. 3. után. A gyerekszobába fehér szőnyeget vettünk nagy ésszel és állandóan tele volt sötét szöszökkel. Ezek pl. eltűntek.

    A felmosás is jó, bár nálunk nagyon fényes padló van, amin vékony csíkokat hagy (én felmosószerrel használom), de annyira nem vészes. Egyszer elmegy az ember zokniban és eltűnik nagyjából. Az már jobban fáj, hogy a fal melletti kb. 5-10 centit kihagyja, bár erre rájöhettem volna, ha megnézem jobban a formáját. :) Nem tudom mit gondoltam, hogyan tudna felmosni a fal mellett is. Igazából csak a konyhapult előtt számít, mert ott előfordul, hogy lecsöppen valami.

    Az első hét után a lakás optimalizálva lett, ami növeli szintén a rend-érzést.

    Asszem ennyi. Kérdés van, akkor válaszolok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák