- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nappa
tag
válasz Plazmacucci #7350 üzenetére
memtestel volt testelve a ram. és nem hinném hogy 2 vinyónak is ugyan az a baja lenne. de persze megeshet. hát sokat mondták a tápot így betettem egy másikat szóval most arra várok hogy mi lesz hátha az bár nem szeretném mert szeretem a tápom
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
félisten
-
nappa
tag
válasz Plazmacucci #7352 üzenetére
hát csak több ember is mondta hogy szerinte az. és azért beszarás lenne ha lángolna
de akkor már komolyan nem tudom.. és olyan kékhalál jön be hogy valami számol 0-100ig aztán újraindul. pedig előtte olyan jó volt.. és kicsit uncsi hogy szenvedni kell hogy tudjak gépezni
Ha megkötöttük az üzletet és minden rendben ment, kérlek adj egy pirosat!*** nappa felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! De amúgy 42 :D***Postára garit NEM vállalok!
-
xlaxix
tag
Hali!
-
xlaxix
tag
Hali!
Az lenne a problémám, hogy nem tudok két processzor közül választani.
Fx-8120 40 ezer ft
i5 3450 46 ezer ft
Kb. 3 évig használnám a gépet. Nem tudom ez idő alatt lenne-e szükség processzor húzásra, mert, ha igen, akkor az AMD-t venném hűtővel.A gépemet amúgy játékra, 3ds max-re, Sony Vegasra, Fraps-re használnám.
Esetleg ebben az árkategóriában tudnátok más processzort ajánlani?
Előre is köszi!Ui: Az előző hozzászólásért bocs csak véletlen küldtem el.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
xlaxix
tag
A véleményetek alapján, szerintem az i5-t veszem meg.
A Bulldozer úgy is sokat zabál tényleg.
Köszi a segítséget! -
ReKzZz
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy egy i5 2400-hoz elég lenne egy Cooler Master Intel CPU hűtő /DI4-8JD3B-0L-GP/ ?
Vagy esetleg inkább ez? Spire MiNato Intel Socket 775 hűtő (SP530S0-CB)
Előre is köszönöm! -
etejedu
őstag
Nem jók rá!
Az egyik socket 478 -as hűtő : (Cooler Master Intel CPU hűtő /DI4-8JD3B-0L-GP)
A másik socket 775 -as foglalatra való hütő: Spire MiNato Intel Socket 775 hűtőA te procid 1155 ös foglalatba való.
Tény vannak olyan 1155 alaplapok amikre jó a 775 ös hűtő is, de jobban jársz 1155 foglalatúra való hűtővel, főleg i5 esetén.
Van javaslatom: [link]A legtisztább ha a hűtős topikban teszed fel kérdésedet ott aztán elárasztanak jobbnál jobb javaslatokkal!
[ Szerkesztve ]
-
Zunex
tag
Sziasztok!
AMD Turbo boostal lenne problémám.
Előszöris a speccem:
AMD Phenom II 1045T
Sapphire 6870
Chieftec CTG-500-80P
Kingmax hercules 2x3 gb ddr3
Asrock M3A770DE 1.80-as biossalAz lenne a problémám, hogy a turbo boost nem akar bekapcsolni. Tudom, hogy terhelés alatt kapcsolódik be. AMD Overdriveban néztem a processzor órajeleket miközben futott a passmark ,de nem akar egyiksem 2700 mhz fölé menni. BIOSban be van kapcsolva, de szerintem ott lesz a gubanc. Valaki tudna segíteni?
-
ReKzZz
tag
válasz csucsbicep #7371 üzenetére
Az a gond hogy lec-nél veszem.
És elfogyott a gyári hűtője.. -
Dave-11
tag
Sziasztok, lehet nem teljesen ide illik a kérdésem (téma szerint), de remélem nem haragszotok emg érte nagyon.
Szóval, elkezdtem nézelődni hardveraprón, és arra gondoltm hogy kicsit újjítanék a gépemen. A jelenlegi konfig a következő:
-alaplap: ASRock 775i65G
-proci: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
-ram: 1,25GB DRR
Szerintetek érdemes lenne a következő átalakítás?
-proci: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz (vagy valami hasonló 2 magos proci)
-memória: 2GB DDR400 (mert ha jól néztem ennyit bír el maximum az alaplap)
Vagy inkább szerezzek be egy új alaplapot, és ahhoz vegyek még új cuccokat? Mit gondoltok?:D Semmi :D
-
Dave-11
tag
-
Alister71
nagyúr
-
Kisfundy
aktív tag
válasz Alister71 #7378 üzenetére
A billentyűzetem num része nem működött meg van a hiba,klaviatúra csere után tudom állítani,viszont a feszültséget sehogy sem,hogy tudok ahhoz hozzányúlni most az igények szerint 1.264-1,328v-között váltogatja saját magát de az már 3500mhz fele nagyon kevésnek bizonyult!
-
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Ma készülök uj lapot venni,de a CPU-t hagyom.A kérdésem az lenne hogy a Phenom II x2 545 ös cpu jobban fog müködni ebben a lapban MSI 870A-G54,mint a mostani Asrock n68c-succ lapomban?
A jelenlegi konfigom:
Mb:Asrock N68c-succ
CPUhenom II x2 545
Mem:8 Gb Kingston 1333 DDR3
GPU:AMD Radeon HD 6670
Érdemes lapot cserélném?Köszönöm!Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Orcsi
aktív tag
biztos nagyon láma kérdés de azért felteszem.
Adott egy P4 3.2 (SL94X) ami egy single core HA jól tudom, viszont a rendszerben mintha két processzort látna .. illetve Task manager alatt is két ablakban látom a kihasználtságot ... gondolom ez csak valami virtuális megoldás ...
Üdv,
Same shit, different day!
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Nem találtam a megfelelő topicot de félig-meddig ide tartozik a problémám. A gond az lenne, hogy a ma reggel új pasztát raktam a procira. Minden rendben volt, azonban ha bekapcsolom a gépet riasztani kezd, hogy a CPU hőmérséklete nem megfelelő. Érdekes, mert F1-el tovább lépve gond nélkül feláll a win7, és a cpu hőmérséklete alapon 40 fok lett, ha játszom felkúszik 50 és 55 közé. Mi lehet a gondja? Miért riaszt be az elején?
-
Alister71
nagyúr
-
Anoulou
csendes tag
Sziasztok!
Csak egy apró kérdés! Régi 478as procinál egy P4 2,8ghz /512kb northwood-nál érezhetően gyorsabb lenne egy 478as P4 3,2ghz/1mb proci?
Próbáltam rákeresni régi procitesztekre,ahol a teszttáblázatban szerepel ez a két proci,de nem találtam sajnos ilyent!Nagyon megköszi annak aki tud segíteni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs