- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz LiPi006 #6550 üzenetére
Sajnos amit tudok megoldásként ajánlani, egy újratelepítés. Valami nem stimmel az új rendszerrel, nekem ez jött le, az eddigiekből. CPU hiba nem lehet, a játékkal sem hiszem hogy gond van. (esetleg azt kellene először újrarakni, hátha, de kevésbé hiszem hogy javulást hoz)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
XEON_QUADRO
tag
válasz XEON_QUADRO #6525 üzenetére
Megoldódott a problémám: DX10 kellett csak, a procc "szárnyakat kapott"
-
ÉM
tag
-
ÉM
tag
válasz bartucc #6556 üzenetére
Semmi tuning, direkt azt vizsgálom, hogy nincs e hibája a processzornak. A jelenlegi konfigban csak a processzor az új. Alaplap és memória, megy már nálam pár hónapja, igaz eddig nem is teszteltem őket, csak használtam, hibára utaló jellel nem találkoztam.
Ráadásul a memória egy Geil 1600-as, ami most 1333-on megy.
Próbaképpen egy másik vinyóra telepítettem egy win7-et, felment minden gond nélkül.
Viszont próbáltam indítani egy ubuntu 9.10-es telepítőjén lévő memória tesztet, de nem indul el, hanem újraindult a gép tőle. Pedig eddig a memóriával gondom nem volt.
Alaplap egyébként:Asus P8Z68-M Pro -
nightmare360
csendes tag
Sziasztok nemrégen olvastam a prohardver tesztjét ASUS P8Z68 V-PRO teszt.és a tuning résznél egy 2500k cpu-t 4800mhz ra tekertek fel 1.4vkörüli fesszel. nagyon tetszett a teszt mint midnegyik,nagyon érdekelne a pontos biosbeállítások amivel el lehet érni ezt az óra jelet mert nekem is pont eza két cucc vana gépembe.
Aki tudja vágja ezeket a beállításokat vagy tud egy linket amiről le tudnám másolni megköszönném.De még ha nem is jönne össze legalább lenne valami ki indulási pontom hogy nagyából mit hogy kell beállítani. 1000thx.. -
csucsbicep
nagyúr
válasz nightmare360 #6558 üzenetére
Itt nézelődj: [link]
-
enginev3.0
félisten
tső
Mibe csomagolnátok egy procit, csak a procit, hogy ne sérüljön?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kero35
tag
Sziasztok!
E8400 ra mennyit érdemes maximum rádobni cserénél kp- ba köszi a válaszokatAz élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
Sixty21
aktív tag
válasz enginev3.0 #6560 üzenetére
gyári kis műanyag tok+bubis boríték.
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
cashback
őstag
válasz enginev3.0 #6563 üzenetére
Akkor sok bubis cucc.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
kero35
tag
Sziasztok!
Az előző kérdés feltevésem nem volt érthető az én hibámból
E8400 as procit cserélnék q9400 ra mennyit érdemes rádobni kp-ba?
Köszi a válaszokat.Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
kjani18
őstag
válasz enginev3.0 #6563 üzenetére
Ha lehet, a lábai ne érintkezzenek müanyaggal az ESD miatt.
Kis dobozt, amelyikben van fekete szivacsos lap adnak szervízekben egy marékkal is...
Aztán bubis borítékba mehet.[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Blood Mage
senior tag
Amm.. szerintetek mennyire gáz, ha a laptop cpu-ja konstans 80 fokos üresjáratban? konkrétan leperzseli a kezemet a szellőző nyílás..
legalábbis ez van ha hosszan be van kapcsolva.. de amúgy néha-néha nagyon fura hangok jönnek ki a gépből már elég rég óta, olyan mintha darabokra robbanna szét a venti, vagy valami beleakadna.. elég ijesztő, de aztán gyorsan abbahagyja -
Tomix24
addikt
válasz Blood Mage #6567 üzenetére
Szervíz? PC bolt? Ahol legalább minimálisan értenek hozzá, és cserélik ami elromlott, merthogy sok az a húfok az biztos.
-
mad1
veterán
Hali,meik a legolcsobb 1155os proci?
Ne szemetelj ! = Steam
-
kero35
tag
Sziasztok!
Az előző kérdés feltevésem nem volt érthető az én hibámból
E8400 as procit cserélnék q9400 ra mennyit érdemes rádobni kp-ba?
Köszi a válaszokat.Az élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
Reloop DJ
csendes tag
Helló! Adott egy Intel Pentium 4@3.06Ghz és egy Intel Pentium D 820@2.8Ghz (Dual-Core). Nos a problémám annyi hogy Win 7 alatt a Dual Core-os állandóan 100%-on van de a sima P4-es meg nem! Ez miért van? 2 magosnak nem gyorsabbnak kéne lennie???
!Honda Power!
-
Toxy
aktív tag
helló.
olyan kérdésem lenne hogy igaz hogy az intel jobb a rendereléshez, vágáshoz, amd meg inkább a játékokhoz?
S gondolom nem árt a 4 mag egy adobe premierhez.
Köszi
-
félisten
Hi srácok!
Annyit szeretnék megtudni, hogy mitől lehet egy 478-as Northwood 100%-ig leterhelve egy friss rendszeren. Ha felmegy a hőmérséklete csinálhat ilyet? Mert sivít a gyári hűtő!
Nem tudok dolgozni, mert akármit csinálok a proci 100%-on jár, pedig semmilyen folyamat nem indokolja a feladatkezelőben.Köszi
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
enginev3.0
félisten
válasz Plazmacucci #6578 üzenetére
nem tudom hülyeséget mondok-e, de biosban nézz szét
talán már 478-nál is van cnq (cool n quiet)
ha találsz kapcsold beA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
félisten
válasz enginev3.0 #6579 üzenetére
Hát C&Q biztos nincs, de hasonló beállítást se találtam. Egy Asrock DDR1-es (satás!) alaplapban van. Sajnos egy 5 per alatt elkezd akadni, kb használhatatlan, pedig nem fut semmi. Lehet újra kéne pasztázni?
-
pnagy7
aktív tag
hello. kinéztem egy AMD Athlon II X4 631 FM1 2,6GHz BOX procit. a kérdés, hogy ez az alaplap-al működne-e rendesen? ill véleményt a prociról.
Mr. Hóember
-
asuspc96
őstag
ez besz@rás....
vagy nagyon bejön nekik vagy felforralja.... -
Toxy
aktív tag
válasz csucsbicep #6585 üzenetére
Akkor jobban megéri I5.-t venni mégha kevesebb maggal is rendelkezik, igaz?
-
félisten
-
félisten
válasz Plazmacucci #6588 üzenetére
A proci 82 fok körül van üresjáratban. Lehet köze a lassuláshoz? (tudom, hogy sok)
[ Szerkesztve ]
-
_csocso_
senior tag
válasz Plazmacucci #6589 üzenetére
Inkább ahhoz van köze, hogy 100% le van terhelve valamivel. ( Nálam mondjuk korábban vírus csinált ilyesmit, de írtad, hogy új telepítés. )
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz Plazmacucci #6589 üzenetére
ilyen vírus nálam is volt,és a feladatkezelő nem feltétlen jelzi
-
félisten
válasz enginev3.0 #6592 üzenetére
Ez valami túlmelegedési probléma, hogy a gép visszaosztja a teljesítményét, hogy szénné ne égjen
-
enginev3.0
félisten
válasz Plazmacucci #6593 üzenetére
hát gondolom, ahogy te is írtad, valami járatja a procit, ezért melegszik ezért lassul
nemde?
-
félisten
válasz enginev3.0 #6594 üzenetére
Szerintem lemozdult a cooler vagy hasonló, mert a bisoban is 80 fok feletti hőmérsékletet mér, amikor semmi nem fut. Gondolom ez sok neki.
-
stratova
veterán
Az FX-ek "magjait" - inkább moduljait - teljesítmény szempontjából érdemes az Intel féle HTT és a klasszikus fizikai processzormag közötti átmenetként felfogni. Régebbi programokban kicsit X2 < X3 ~ 2 modul < X4 utánérzés, újabbakban jobb.
Játéknál i3 < FX 6000 < i5 ~ FX 8120-8150 ha a tuningot és a multi lehetőégét is figyelembe vesszünk. Újabb programok már valamivel jobban viszonyulnak ehhez a modulos felépítéshez.[ Szerkesztve ]
-
borisz1994
csendes tag
válasz Plazmacucci #6595 üzenetére
Nem lehetséges olyan, hogy a HDD PIO módban müködik?
-
félisten
válasz borisz1994 #6598 üzenetére
Nem tudom, hogy az mi, de nem lett semmiállítva, egyszer csak elkezdte de majd megnézem ezt is biosban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest