Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaitoX

    tag

    Sziasztok, az utóbbi időben egyre gyakrabban fordul elő, hogy elkezd sípolni a gép (nem szakaszosan, hanem megállás nélkül, folyamatosan).
    E6750 processzorom van, 100%-os terheltség mellett (pl. video encode) 67-68 fokra megy fel, idle-ben 42-44 fok körül van. Ez okozhat esetleg problémát, vagy normális hőmérséklet?

    Ha néhány percig leterhelem a gépet általában elkezdődik a sípolás (pl. konvertálásoknál könnyű előhozni), de olyan is volt már hogy interneten nézek online (Flash) videót, és 4-5 perc után elkezd sípolni, ami elég idegesítő. Miután abbahagyom amit csinálok (kódolás, akármi) a sípolás 1-2 másodperc és abbamarad.

    Már azt is kipróbáltam, hogy úgy hagyom 5-10 percig, de gyakorlatilag nem történt semmi, ugyanúgy működik, csak hát zavaró a hangos sípolás...

    400W-os Corsair tápom van, ez lenne a másik amire gyanakszok, hogy esetleg a tápnak nem lenne-e sok a terhelés, de fél-1 éve még egyáltalán nem volt hasonló probléma, csak az utóbbi időben kezdte el, így nem tudom mi lehet, és a hangot leginkább az alaplap környékéről hallom, bár nehéz megállapítani.

Új hozzászólás Aktív témák