- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
damojian
csendes tag
válasz ZetorGumi #10401 üzenetére
Sajnos már nem az van a gépemben mert konfigot cseréltem, csak most hirdetem itt a prohardveren és nemtudom hogy E0 vagy C0. Melyik a jobb egyébként ?
A dobozokon lévő sorozatszámok valamelyikéről nem lehet kideríteni vhogy ???
[ Szerkesztve ]
" A fény legyen veled ! "
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok. Ha egy laptop alaplapjában a processzor meghibásodik akkor a gép a beindításakor meg sem mukkan ugye? Ha az alaplap hibásodott meg akkor a cpu hűtő még felpöröghet?
Üdv.: Aszti
-
Rivaul
addikt
válasz aszti93 #10404 üzenetére
Ha a proci hibásodik általában nem mukkan meg többet de lehet hogy csak kis hiba s akkor elkezd hibázni. Inkább a teljes halál a gyakori. Ha a lap mondja be valahol az unalmast a venti felpörög. Még a gpu ami előszeretettel távozik a laposokban, ilyenkor szintén minden felpörög de kép nincs.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Ala
tag
Helló!
Új gépet szeretnék összerakni, viszont két alternatívám van. Intel terén egy i5 3570K, amd terén fx8320, vagy fx8350. Ami fontos lenne, ha megoldható, hogy egy 400W-os 80+-os táppal (FSP Blue storm 2) szeretném (legalábbis egyenlőre) táplálni a gépet. Szeretném a későbbiekben húzni is. Jah nem játékra lenne, hanem fotó szerkesztésre, kisebb 3d-s munkákra. Esetleg ha alaplapot , vagy akár ramot is tudtok ajánlani mind a két verzióhoz, azt megköszönöm.
Attila -
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Akinek esetleg van tapasztalata az FM1-es athlon 2 x4 641-el ami alapórajelen 2,8 ghz-en azt mennyire lehet tuningolni.Tudom sok mindentől függ,de mégis egy normális CPU hűtővel(Xigmatek Gaia) a 3 v. esetleg a 3,2 ghz elérhető?
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
Gainka
őstag
Ez tényleg így van a mostani játékoknál is?
Távolkeleti oldalon van ez a kép google képkeresö dobta ki.
Azt tudom hogy sok játék nem használja ki a töb magos procikat de nem gondoltam hogy ilyen kevés különbség van köztük.[ Szerkesztve ]
-
fer
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült megoldanom!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
TommyNagz
senior tag
válasz #46129152 #10421 üzenetére
Akkor nezd meg, hogy melyik lemez akasztja ki. Amelyik igen, azt probald formazni. Nalam GUID Partition Table rendszerure formazott kulso hdd okozott ugyanilyen bajt. Megformaztam Master Boot Record rendszerure, es megszunt a baj. Azert elotte reseteld a biost is, hatha az megoldja.
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
Rivaul
addikt
válasz #46129152 #10420 üzenetére
Az az amikor az alaplapi tüskéket összezárod s ezzel hozod alap helyzetbe a biost. Ha nem tudod merre keresd akkor a konnektorból kihúzott gépen az alaplapon lévő elemet vedd ki 10mp-re az is eléri ezt az eredményt.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
stratova
veterán
válasz TommyNagz #10425 üzenetére
Laptopnál is van elemes CMOS-reset, de ahhoz valóban bontani kell. Ellenben itt lehet is még a vinyó a ludas, ha külső HDD-vel elindult.
-
kraniczpal
csendes tag
sziasztok! ősszel tervezek videókártyát venni, és kinéztem magamnak a gtx 660-at. Viszont a másik topikban azt mondták, ehhez kevés lesz egy kicsit a procim órajele, ami egy AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor 3.3GHz. Ajánlották, hogy legalább 4-ig vigyem fel, viszont ehhez sajnos teljesen laikus vagyok. Létezhet e ehhez segédprogram, vagy mindenképpen a biosban kell átállítani? Ha ez utóbbi, akkor szeretnék kérni egy szájbarágós segítséget hozzá előre is köszönöm
-
Gainka
őstag
válasz kraniczpal #10430 üzenetére
Azt ajánlom kicsit olvass többet a témában, és ne higgy a sok tuning mániás embernek. egy 6 magos proci simán elég szinte bármely video kártyának.Ja és mindennek elött nézz sok you tube game play videot azok nem kamuznak. itt egy gyenge példa -->[link] böven elég lesz a proci a vga-hoz
-
damojian
csendes tag
-
kenta
tag
Üdv!
Egy kis segítséget kérnék:
Szorzót nem tudok állítani, amúgy valószínűleg az 1870Mhz a valós...
Ha FSB-t emelek, el se indul...
Abit IS7-E lapban van.Eladó cuccok: http://t7.hu/15yk Megbízhatóság: http://t7.hu/15yl
-
ZetorGumi
addikt
-
Samus
addikt
Ugyanolyan (hasonló) körítés mellett az i5 3210m ill. 3230m mennyivel nagyobb teljesítményre lenne képes játékok alatt egy i3 2348m-el szemben? Megér 20k pluszt az i5,ha hosszú időre tervezek? A körítés egyébként 6GB RAM, és egy 2GB-s GT635M lenne. Gondolkodtam meg A8-4500as AMD procin is, 7670M mellett, de ahogy néztem, hiába a négy mag, játékok alatt kevés az alacsony órajel. Nagyon.
Feltettem a notebookos topikban is, de nem nagyon jön válasz...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ZetorGumi
addikt
Memóriaidőzítés, stb, stb, stb?
Mert nem csak az órajelen múlik ez. A memóriánál sokminden máson is múlik, hogy milyen gyors. Magukon a modulokon is, az időzítéseken, órajelen, és a chipseten is (mivel a 478-nál a memóriavezérlő még az nb-ben volt)New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
stratova
veterán
Notebookchecken van teszt a GT 635M 2 GB DDR3-nál gyengébb, GT 540M-ről (96@672 MHz CUDA mag 1 GB DDR3) és a számottevően erősebb, GT 560M-ről (192@775 MHz CUDA mag 1,5 GB GDDR5) Sandy Bridge procik társaságában. Szerintem a kérdéses kártyánál még nem érné meg.
A kérdéses Ivy i5-ök Sandy i5-2520M és i7-2620M között teljesítenek.
Az A8-as meglátásoddal egyetértek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest