Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Bal0924 #14657 üzenetére

    Melyik részére gondolsz, mert van kettő külön 100%-os rész. Az egyik a sztori, ami akkor lesz 100% ha az epilógus végére érsz. Mivel vannak kihagyható küldetések, így ehhez nem kell mind a 107, de mind a 107 küldetés esetében is 100% lesz (vagyis lényegében a Story akkor lesz 100% amikor lepörög a stáblista).

    És van a 100%-os kijátszás (ami igazából nem teljes 100%, mert ez csak egy lista amiket meg kell csinálni), amibe beletartozik a 100% sztori. Ez minimálisan tényleg olyan ~70 körüli (mert még akarva akaratlanul is meg fogsz csinálni más dolgokat is). Nekem a mostani végigjátszásomban teljesítve van 58 küldetés, ami 52%-ot jelent a sztori szempontjából, és maga a "100%-os" teljesítés 62%-ön áll, úgy, hogy a sztorin kívüli dolgok ⅔-a meg van már csinálva. De ugye sok olyan dolog van amit csak a sztori végigvitele után lehet megcsinálni.

    Mike: bár ugye ez a megoldás a magukat az igazi rajonfoknak valló játékosok szerint (true hardcore player*) csalás, de ezt pl. dead eye-al pofon egyszerű megcsinálni (de anélkül se nehéz, csak akkor olyan madarat kell eltalálni ami éppen most szál föl (de tudom ez is csalás, hiszen csak a levegőben össze vissza röpködő ér :DDD).

    * ezt csak azért írtam be, mert megint belefutottam egy ilyen beszélgetésbe, ahol konkrétan leírták, hogy mindenki csaló aki a sztoriban is használja a dead eye-t, az assited aim-et, a térképet és célkeresztet, a fegyver tuningokat és a tonikokat és a (csak alap fegyver alap löszert)... ja és az automatikus mentést is kapcsold ki (mert ez egy vadnyugat szimulátor...) :F

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák