Új hozzászólás Aktív témák
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Peppper #1078 üzenetére
Az elsőnél észre sem vettem hogy visszakapcsolt, egyszer csak jött egy SMS és arra figyeltem fel. Pedig ott már majdnem gariztatni akartam.
A másodiknál már sejtettem, hogy hasonló lesz, levettem a töltőről és kb. 40 perc múlva egyszercsak bekapcsolt. Mindkettő eset akkor történt amikor éjszaka töltőn hagytam a telót.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Peppper #1070 üzenetére
Pont ez a baj, hogy töltőn van napok óta. Nekem is volt ilyen kétszer, hogy több mint 10 órát volt töltőn a készülék (nem a saját töltőjén) és semmire nem reagált utána. Amikor már feladtam, levettem a töltőről és leraktam a polcra. Egyszer csak 1-2 óra múlva bekapcsolt. Kétszer előfordult már.
-
Darellus92
aktív tag
Én meg pont azért nem updatelem mert amire használom a telót, arra bőven jó a 4.4 is. Elég stabil rajta egyébként, más stock droidokhoz képest sokkal kevesebbszer van foce close third party appoknál. Egyedül az összes app bezárása gombocska hiányzik a gyári felületről, de amiatt nincs kedvem ennyit foglalkozni vele.
-
Darellus92
aktív tag
Én egyszer másik telefon töltőjével töltöttem és ugyanezt tapasztaltam. Mármint már ki volt kapcsolva a telefon, de az istennek nem lehetett bekapcsolni. Azt hittem buktam az egészet egy fél órás próbálkozás után, majd egy pár óra múlva jött az SMS és azon hallottam, hogy megy (igen, bekapcsolt magától).
-
Darellus92
aktív tag
válasz
konyvmoly2 #1018 üzenetére
206-ra nem jön hivatalos frissítés. Ha nem mókolsz rá akkor KitKat forever.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
konyvmoly2 #990 üzenetére
MMS csak mobilnettel megy,WiFi-vel nem.
-
Darellus92
aktív tag
Most vettem egyet újonnan 39.000 forintért
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest