-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasszarvas
tag
Üdv Uraim,
Még csak szeretnék ilyet készüléket, van 3 kérdésem.
1: Mivel MIUI, csak úgy lehet simán tölteni appokat a Play áruházból, vagy speciális play áruház appja van a saját fejlesztői műhelyéből?
2: Van a készüléken szuper energiatakarékos mód, vagy valami, amivel növelhetem az egyébként is jó akksiidőt?
3: Lehet a két sim kártyához két különböző hangot rendelni, hogy másként jelezzen egy-egy sim, ha hívnak?
Ezen belül adhatok névhez különböző csengőhangot, sajátot vagy általam felvett zenét?Előre is köszönöm.
"A tapasztalat sikertelenségek sorozata"
-
vasszarvas
tag
Köszönöm a segítséget!
-
vasszarvas
tag
Srácok!!
Redmi 4 prime. Most kezdem mókolni. Kértem engedélyt 1 napja, végigvittem a botloader nyitáshoz a leírtakat. 99% után ezt írja ki: "Current account is not bound to this device" . Mit ronthattam el? Még várjak? Közben látom a i.mi.com oldalon, hogy nincs társítva a telefonom az accounthoz. Mit tegyek? A végén még kiderül, hogy kezembe kerül az egyetlen olyan redmi, amit nem lehet unlockolni? Mi legyen?
-
vasszarvas
tag
válasz trebrona #9144 üzenetére
Még szenvedek, de most meg csak 72 óra múlva lehet úrja próbálkozni. Türelmetlen vagyok mint mindít, de majd később visszatérek rá, félbe van törve a kijelző, és be kell látnom, amit nem látok, az nem megy. Kijelzőcsere lesz, és majd utána megismétlem a próbát.
[ Szerkesztve ]
-
vasszarvas
tag
Nagy nehezen kisilabizáltam a MIUI verziót a telóban. MIUI 8.5 I Stable 8.5.1.0 (MBECNED) . (kinai, angol, meg valami arab nyelv)
Akkor ez most kínai stabil ugye? Lehet erre a romra rakni Globan Developer romot? Kell-e bootloader nyitás, vagy ehhez nem? Az összefoglalóban olvasom: "Azonban az eu-s romok használatához nyitott bootloaderrel kell rendelkeznünk". Szerintem ez nem eu-s rom, akkor erre egy global developer romot fel lehet tenni, zárt bootloaderrel?[ Szerkesztve ]
-
vasszarvas
tag
A válaszoktól függ, hogy folytatom-e a felújítást, költök-e reá. Remélem nem valami lecserélhetetlen rom ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest