- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Mint minden kínai rendelésnél... Egyik se tiszta fialás. Ezt lehet tudni.
Nincs olyan, hogy Kínából rendelek és out of box.. Ha webshop, akkor teliszórja kínai appokkal, linkekkel, könyvjelzőkkel.. Ezzel sajnos nem sok mindent lehet kezdeni.
Akkor van esetleg szerencséje az embernek, ha véletlen nagyraktárból jön valami újabb típus és még nincs buherálva.
EU-s rendelések megint más tészta.
Benne vagy a külföldi rendeléses topicban, tudod a buktatóit Te is
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Chaser
legenda
válasz porcsbalazs #165 üzenetére
Jah, csak annyiért nem adnak hozzásemmit és nincs az árban szállítás. Az +20$, pont annyi mintha pl miniről vennéd Vagy DHL-lel +27$, azzal 161$ a vége, de semmi extra tartozék. 47 körülre jön ki tréfával. Etotalk egyébként megbízható, de sose volt olcsó
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
FunkyBoy
tag
Mindenkinek csak ajánlani tudom, múlt hét óta használom és végigolvasva az eddigi hozzászólásokat sok igazság hangzott el szerintem, vagyis egyet értek, hogy van gyorsabb, van szebb, hogy van ... egyéb szempontból "űberebb" készülék, de többnyire valóban nem ennyiért, és amiért én is emellett döntöttem az pont az volt, hogy egy jó minőségű hardverhez egy rá optimalizált és fejlesztett kiváló MIUI rendszert házasítottak. Szerintem verhetetlen a végeredmény és nem hasonlítható nagyon máshoz.
A teszt cikk jó volt, de szerintem a kamerája kifejezetten jó, a GPS-e szenzációs, és amit még említeni lehetett volna, hogy a konkrét témák is elemekre bonthatóak, tehát az egyik ikonkészlete a másik lock-screen-jével és a harmadik háttérképeivel is összekombinálható, továbbá, hogy pl. a zene és a note alkalmazások érintés helyett lehúzással kis meglepivel szolgálnak. (Azt már nem is mondom, hogy a fájlkezelőjében alapból ott az ftp szerver gomb amivel egy nyomásra az otthoni wifi hálózatunkon keresztül elérhető a belső és az sd tárhely)
Egy szóval őőő ikonnal:
-
wertigo1984
őstag
En meg ki sem bontottam a csomagolasabol a toltot, munkahelyen gyari htc, otthon gyari alcatel toltot hasznalunk. Laptophoz a finn mobiltelefon gyari kabeljevel csatlakoztatjuk. A Parom Hongmijanal tapasztaltuk hogy a toltoje nem tul jo, ezert az ment vissza a dobozaba es szereztem masik gyarto eredeti toltojet. En is a Minideal-rol rendeltem, nekem semmi bajom veluk.
Duliee nekem van nehany kinai app, csinaljak factory resetet?
Ja ma fedeztem fel, hogy ha a Simple modot kikapcsolom, akkor tudok full HD-ban videozni.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Xabi78
aktív tag
Csak a tisztánlátás végett: az, hogy a telefonodon nem a gyári, stabil, jól működő ROM, hanem egy hulladék ROM volt, az nem a Xiaomi hibája, ugyanis azt a webshop rakta rá.
Szintén nem a Xiaomi hibája, hogy a minideal spórolásból egy hulladék adaptert ad a gyári, egyébként szerintem igen korrekt minőségű töltőjéhez.
Mindkettő a webshop sara, a telefonnak és gyártójának ehhez semmi köze...Cave canem!
-
wertigo1984
őstag
Nektek is leall kb fel perc utan a zene? Nalam olyat csinal hogy amikor a hatterben fut a lejatszo es netezek, akkor leall a zene. Egyet automatikusan jobbra ugrik a Dalszoveg kijelzesre, pedig ki van kapcsolva az.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Xabi78
aktív tag
válasz wertigo1984 #206 üzenetére
Jaja, néha csinál anomáliákat, én inkább a google playt használom.
X.
Cave canem!
-
MODERÁTOR
válasz wertigo1984 #206 üzenetére
Nekem a sima Hongmi akkor csinált ilyet, mikor nagyobb weboldalt töltött be egy memóriaéhesebb böngésző.
Amióta Boat Browsert használok (meg frissítettem a ROM-ot ), nincs ilyen gondom.
Xiaomi 13T
-
Juliuska
senior tag
-
rolegervari
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a készülék és pont kellene munkahelyi szám miatt egy dual simes teló, viszont nem tudok dönteni az 1s és a Note között. Összeszerelésben hasonlóak? A Note-ra is jellemző az out of the box érzés, vagy azt jobban kell romolgatni?
A nagyobb méret mindenképpen előny nálam, gps nem érdekes. Ami kérdés, hogy lesz -e újabb OS verzió a Note-ra az eltérő architektúra miatt?
Így első körben az 1s stabilabb készüléknek tűnik, azt lenne érdemesebb választani?
-
Zeki
nagyúr
válasz rolegervari #212 üzenetére
Ha out of the box érzést akarsz, ne a minideal.netről rendeld az 1S-et, mert azt akkor romolgatni kell.
-
Zeki
nagyúr
válasz rolegervari #214 üzenetére
24.0.0 legyen a miui romja.
-
str8
tag
Még egy pár év aztán a nagy gyártók csak pislognak majd, hogy a kis kínaiak kettéfingották őket..
Hát emberek ez a telefon faszán fotóz, van egy fasza IPS(!) kijelzője, a UI designja is egész elfogadható, még egy menü, némi hardveroptimalizáció meg egy kis külcsíny pofozás aztán elgondolkozik az ember, hogy nem "szamszungot", "hátécét" vagy "szonit" vesz hanem ilyen "csiaoiminget"...elég durva... -
Samus
addikt
A Xiaomishop.com mennyire megbízható rendelés szempontjából, EU vagy Német raktárból rendelve?
Tényleg ők a hivatalos webshop?'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Többen mondjátok, hogy a tesztben leírtaktól azért jobb a kamerája, illetve jobb képeket készit. Tudna valaki feltenni egy pár képet. Erősen gondolkozom egy ilyen készülék vásárlásán. Persze nem SG-5 színtű képeket várok tőle, de ha egy Sony x-peria SP színtjén tud lőni képeket akkor már jó. Az ár-érték arány nagyon jó! Ha belegondolok, hogy egy LG-G2 miniben 70-80 ezerért kispórólják az értesítési ledet, fényérzékelőt és még a kijelző felbontása is gyengébb...elgondolkodtató,hogy akkor inkább Kina...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Ma megvolt a térerő teszt a redmi 1s és a lenovo a660 között.
Nem jobb nála ebben. Sajnos. -
Juliuska
senior tag
válasz Graphics #218 üzenetére
és milyen igazad van...! -> Óriásit ugrott a Xiaomi eladása
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Graphics
Jómunkásember
Egyelore oriasi Xiaomi bakirol tudok beszamolni 3nap utan.
A Xiaomi nem oldotta meg a 2.Sim IMEI kezeleset, emiatt a 2.slot halott.
Az oka, hogy Kinaban nincs minden halozaton IMEI azonositas, igy ott vigan megy.
A MIUI hivatalos foruman mar kezdemwnyezes indult, hogy bekeruljon a javitas a kovetkezo frissitesbe.
idehaza sajnos 1.foglalat megy csak: 1S.... Talalo.
Jelenleg ennyi, tovabb kutatom a megoldast... A vilagon robb helyrol jeleztek mar a problemat...
Barki, aki ilyet venne, tudjon erről. A sima Hongmit nem erinti. Ott megoldott a dolog
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Az 1S-t?
Mukodik.. Csak semmire nem tudom hasznalni...
Jelenleg amivel tudtam kiprobaltam...Itt a topicja[link]
Egy magyar srac is tapasztalta..
A Hongmi topicba is betevedt par 1S tulaj hasonlo dologgal...
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Graphics #229 üzenetére
Még nem láttam senkitől. Telenorra panaszkodtak 2. slotban, de pl itt az is működik.
szerk: Ebbe a topikba írd már be. Az a baj már van annyi, aztán elvesznek az infok. Ha nem lehet telózni a 2. simről akkor b@szhatom, most akartam megrendelni. De speciel a srác azt írja, mindkettőről tud hívni, ráadásul mindkettő pannonos. ROM probléma lenne
[ Szerkesztve ]
-
princzet
csendes tag
Én eddig csak olyat olvastam, hogy a 2. slotban a pannonos/telenoros kártya nem működik. Nekem mindkét slotban vodás kártya van, és tökéletesen működik. 24-es stabil romot használok.
-
Chaser
legenda
válasz Graphics #231 üzenetére
Hát látod ott a srác két telenorost használ gond nélkül. Rajtad kívül még senki nem jelzett IMEI gondot kettes slotban. Ezért mondtam írd be oda az észrevételed, gondolom sokan dual miatt vették és használják. Tudják cáfolni/erősíteni. Valami sz@r lehet a levesben, de valszeg nem érinti mindet csak pár darabot aminek rá kéne jönni az okára.
szerk:
Beírtam én[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
válasz Graphics #231 üzenetére
Nekem még régebben volt olyan problémám egy Németországból vett független Samsung Wave-el, hogy:
- T-Mobilos sim-et felismerte, de pár percen belül ledobta a hálózatról
- Telenoros sim-et nem is látta
- régi Vodafonos-al tökéletes volt, az újabb (kicsi chipes) kártyát már nem láttaA végén a sim foglalat cseréje megoldotta a problémát, azóta is tökéletes, szóval simán lehet hardveres a hiba
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Xabi78
aktív tag
Gyorsan tegyük hozzá, hogy csak a készülékek egy részénél, és csak bizonyos SIMekkel van ilyen gond, egyes ROMok esetében.
Nekem spec. működik, 24.0.0 ROMmal, 1. slotban Telenor, 2. slotban voda kártyával. Egy barátomnál szintén minden ok, voda és t-mobile SIMekkel, 24.0.0 multilang rommal.
X.
Cave canem!
-
llaszlo
veterán
Rendelt már valaki a xiaomishop.com-tól ilyen telefont? Ugye nem piros hátlappal küldik, hanem feketével?
-
MODERÁTOR
-
Digojr
csendes tag
válasz Graphics #229 üzenetére
Nálam volt most 3db.1s.
Mindre felpattintottam Vagyula félek stabil romot ami a 24.0.1
Teszteltem vodás - vodás, vodás - tmobil, tmobil- vodás sim kártya felállásban és minden variációban tökéletesen működik!
Hriska fórumtárs pedig pannon-pannon variációban használja ha jól tudom.(pannon régi sim nem telenor)
Egyébként az egyik belőlük amiről Bog írta eme tesztet.[ Szerkesztve ]
info@miuiszerviz.hu
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett az 1S, már a 24.0 stabil többnyelvű ROM-ot volt rá és most tölti le magának a 24.0.0.
Egyenlőre ismerkedek vele, de az első benyomások jók.
Kérdéseim lennének:
Melyik univerzális, vagy típusú telefonnak az "övre csíptető fekvő tokja" jó a Xiaomi Redmi 1S-re?
Ki milyen autóstartó és autóstöltőt használ a Xiaomi Redmi 1S-hez?
Köszönettel,
Ori"This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
wertigo1984
őstag
Azt hol tudom megnezni hogy melyik rom van rajta?
-
lacentos
tag
válasz wertigo1984 #245 üzenetére
Beállítások itt le görgetsz a legalsó opció "A telefonról"
-
lacentos
tag
válasz wertigo1984 #247 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest