Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Engedely nelkul nem raknak fel semmit az alkalmazasboltjukba. Nem illegalis, crackelt vagy ilyen.
Zeneboltjuk meg nincs. De nem is tudom hany helyen irtam ezt mar... a Baidu Music nem az oveke, naluk csak a jobb streaming minoseget lehet megvenni.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Touch-ko
őstag
válasz hallerlaller #53 üzenetére
LOL Egy sima masolocegnel sokkal jobbak, ebben teljesen igazat adok
-
Touch-ko
őstag
válasz maximilian4 #56 üzenetére
Igen, es?
Esetleg van valami problemad vele?
-
wlandroid
tag
Arra még nem gondolt a sok ,,copy"-s kommentelő, hogy a majdnem ugyanolyan keynote-ok, szlogenek, készülékek csupán trollkodásból majdnem ugyanolyanok?
-
joey04
titán
csalódás is, koppintás is
-
maximilian4
addikt
Miért lenne probléma? Mindenki azt vesz amit akar. DE.. ez megmagyarázza a kommenteket amiket mindig leírsz az androidos és főleg kínai telefonoknál, (az apple istenítés mellet). Tiszteletben tartom a vallásod, de nem kéne mindig ugyanazokat leírnod. Esetleg pár Xiaomi ,mizu, lenovo, vagy samsung cikkből bemásoljam néhány hozzászólásodat?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Fineous
csendes tag
Nagyon bejön ez a cucc, a gyártó összes többi termékével egyetemben, de az a 16 GB nem bővíthető memória igen nagy érvágás egy ilyen kaliberű cuccnál...
-
tomas51
senior tag
Én pl egy gpad-ot cseréltem mipad-ra.
Hát nem bántam meg, agyon veri teljesítménybe az LG-t.
Még a 805se tudja gtafikába elverni jó ez a k1.
Melegszik és akkor mi van, ekkora órajelen hűtés nélkül bezsúfolva nem csoda.
Az gpadom is melegedett nem kicsit, komolyabb terhelés esetén.
Pl egy dead trigger vagy asphalt vagy modern combat esetén.
Kell venni egy egy magos 1ghz-es tabletet és akkor nem fog melegedni, 1280X720-on. -
tomas51
senior tag
Nekem semmi bajom a tegrával sőt....
Kifejezetten szeretem a Trine2 című exkluzív játékot.
A tegra exluzív játékokkal nincs is gond soha, szépen futnak rajtuk és a legszebbek is. -
mizoli
addikt
Ez a cucc (mármint a Mi Pad) is nyitott bootloader-rel érkezik vajon?
[ Szerkesztve ]
-
Thaaleum
aktív tag
Hát igen, ez most nem lett egy átütő készülék. A külsővel is vannak gondok, de az, hogy akad a MIUI az még gázabb.
Egyébként tök jó képeket készít, látszik, hogy Ázsiában ez egy táblagépnél létező igény.„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
Touch-ko
őstag
válasz maximilian4 #60 üzenetére
Kommenteket? Nem mindig irok le mindent. A velemenyemet pedig leirhatom. Mellesleg nem irok hulyesegeket, hiszen akinek van szeme az maga is lathatja ezeket a dolgokat. Nem ugyanazokat irom le, bar nem ertem ha esetleg ugyanazokat irnam le, akkor is csak a kovetkezot kell tenned, figyelj, mert lehet, hogy bonyolult lesz:
-Nem olvasod a kommentem-`Tiszteletben tartom a vallásod`
-Nem ertem miert viszel vallasi tartalmat ebbe a kommentbe.. Romai Karolikus, ha erdekel.Idezgess, ha gondolod, de akkor mar TE ismetelsz engem . Jo sok idod lehet Ergo en vadolhatnalak azzal amivel TE engem
Nah komolyra forditva a szot, nem ertem, hogy a kepnek mi koze van a kommentedhez. Van ra lehetoseg, hogy feltedd. Legalis uton termeszetesen, bar ertelmet nem latom, hacsak nem jatekra kell a Windows.
Kivancsiam varom milyen burkolt celzas vegett illesztetted be ezt a kepet. -
gyurkikrisz
őstag
válasz maximilian4 #49 üzenetére
Gratulálok. Tanuljak meg olvasni. Sajnálom hogy tőled csak ennyi telik. Az, hogy megfogdoshatod, megnézegetheted még mindig nem jelenti azt hogy hivatalosan a Xiaomi hozza be, forgalmazza. Mit nehéz ezen megérteni?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
maximilian4
addikt
válasz gyurkikrisz #70 üzenetére
Már megbocsáss de te szellemileg fogyatékos vagy? Tényleg komoly problémád vannak a szövegértéssel. De ha nem megy magadtól akkor idézem mit írtam: "Nem hivatalos, de..."
OmgMaxi
-
gyurkikrisz
őstag
válasz maximilian4 #72 üzenetére
Én hülye meg azt gondoltam, hogy azon már túlléptünk hogy a felsőbbrendűséged hirdeted.
Valami érdemi reakció? Gondolom továbbra se
-
maximilian4
addikt
-
gyurkikrisz
őstag
válasz maximilian4 #75 üzenetére
Kérlek avass be a részletekbe, hogy miért gondolod ezt. Hátha ebben a témában végre képes leszel észérveket felsorakoztatni.
-
floratm
senior tag
Annak ellenére hogy a teszt szerint laggol néha, ha most vennék tabot ezt választanám, mivel tudom -xiaomi felhasználoként- hogy csiszolnak rajta.
Mi felhasználoként eddig minden termékük pozitiv meglepetés volt. Uj vallás van születöben és ez a fanatikus ortodox hivöknek nem tetszik[ Szerkesztve ]
-
tomas51
senior tag
Szerintem az csak valami szoftveres vakítás , nekem azt írja az antutu opengl 3.1.
Simán megy rajta és kontrollerrel is teljes támogatottsággal.
Nekem a Rochard is fent van az is megy szépen igaz csak (kontrollerrel játszható) ráadásul magyar nyelvű.
Ja meg van a T.E.C 3001 robotos futós játék az is megy csak kontroller kell hozzá.
De majd megnézem a Portalt meg a Half-Life kettőt is, szerintem ezek mennek majd rajta. -
floratm
senior tag
válasz gyurkikrisz #78 üzenetére
Bevallani? Eddig se titkoltam: elégedett vagyok.
-
vicze
félisten
Mivel nem része az androidnak, így az Antutu nem jelzi ki, amit ír az az OpenGL ES 3.1.
Trine 2 lenne csak érdekes, mert ahhoz 100%, hogy K1 kell és eddig úgy tudtam, hogy csak a Shield Tableten megy, a fentiek miatt. N9-en se megy, szóval a MiPad tuti módosított Androidot kapott akkor.Mindegyik játéknak, amik T4 vagy K1 only-k azoknak full OpenGL kell, így mókolva se indulnak el semmi máson. (próbáltam)
-
batai15
félisten
Tetszik a tablet.MOndjuk úgy lenne a fain hogy xiaomi készülékkel szinkronba lenne , mint az ipad és iphone.
-
vicze
félisten
Helyesbítek, csak a Trine 2-nek kell full OpenGL, a többi elmegy OpenGL ES-en is csak rondább lesz. GLTools-szal megoldható, hogy ha bugosan is, de fusson non Tegra-n kivéve Trine 2.
-
buvartacsko
addikt
"más szóval, amit Lei Jun vezérigazgató és csapata kitalál, azt nagy számban sikerül is eladni."
Jaja, teljes egészében ők találják ki ezeket a termékeket.
-
tomas51
senior tag
Nálam megy simán szívesen megosztom veletek az APK-t és a hozzá való Datá-t.
És akkor mindenki meggyőződhet róla, hogy simán megy órákon át is akár, kifagyás nélkül.
Ha nem számít warreznek persze.
Nálam semmi mod nincs (csak root), amikor megvettem szeptemberbe ez volt az első, hogy ezt rá raktam és azóta csak le frissítettem a gyári frissítővel és mindig működött. -
Weeman1
veterán
Mindig csak a vita megy.
Xiaomi 11T Pro
-
vicze
félisten
Megvannak.
Most már utána néztem és világos. Tényleg meg MiPad-n is, tehát abban is a kibővített Droid van.
A többi megy full OpenGL nélkül is csak OpenGL ES-sel jócskán rondábbak. néztem pár videót.
Most kicsit a ROM-ba túrok bele, hogy megnézzem milyen extra libek vannak. -
dreamdancer
őstag
Gyakorolni kell még azt a kopi-pésztet.
Nem a lényeg a fontos.
-
banhammer
veterán
Sok ertelme van igy a gyartoknak a sajat GUI-t eroltetni ha nem optimalizaljak.
Kar erte.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
domel
tag
Ez a tablet kaka. Már megfogni sem lehet, mert a fix menügombokba belenyúl az ember. Láthatóság gyenge, kamera gyenge, rendszer gyenge, böngésző gyenge. 20-30-at hozzá kell tenni, és kapsz legalább ötféle normális tabletet, az iPhone-t is beleértve
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest