Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz DarkChild #1179 üzenetére

    Eredetileg neked honnan származik a készülék? A chromecast módja is működik?
    Csak azért kérdem, hogy nem-e egy kínai változat átflasshelve, hamisítva. Ilyen a távja [link] és az alja angol (bár utóbbit könnyebb hamisítani, távirányítót nem kapni külön)

    Pécén talán volt már ilyen bajon egyszer-egyszer, bár valahogy megoldódott, talán túl sok cookie gyűlt fel az oldalthoz és az ürítés segített. Esetleg ha lehet, próbáld meg a youtube app adatainak törlését... meg lehet a webview komponensnél sem árt ez (már ha listázza azt is külön, úgy emlékszem igen). Bár a gyári helyreállítás minden törölne... szóval, ha azt próbáltad, az sem segít.

    Más,
    a google és amazon közti acsarodás megbélkülni látszik. Ha minden igaz az amazon megint árul már igazi chomecastot. És december végén újra megjelent a play storeban a prime video TV változata. Más kérdés, hogy kb semmire sem engedi telepíteni. (de van akinek megvannak az apk-t)

    A sony tévéről leszedett apk bukdácsolva, filmenként újraindítva fhd-ban kb működik (jobb mint desktop tükrözéssel nézni), de egy általános és hiba nélkül működő verzió jobb lenne :)

    Állítólag a telefonos prime videoba is be fog kerülni chromecast támogatás, ha más nem, akkor a hbo go-hoz hasonlóan majd lehetővé válik hivatalosan is használni android tv készülékekkel is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák