Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz Lordus #1402 üzenetére

    először is megkérnélek arra, hogy ne tudd jobban, mikor mire mennyi időm van. hisz nem tudod. az említett tényezőktől függ, hogy tudok-e válaszolni éppen vagy sem. néha én is szeretnék ezt-azt gyorsan megtudni vagy gyorsan elérni, de nem mindig jön össze. néha nem árt türelmesebbnek lenni. ezeket a reakciókat sosem értettem ezen a fórumon és változatlanul nem tudom hova tenni, ha valaki követelőzik, holott láthatóan nem kivételezésről van szó. megjegyzem azért, mert esetleg azt mutatja az oldal, hogy belépnem nem jelenti azt, hogy valóban tevékenykedem, mert a PH alkalmazás gyakran fut a telefonomon. célszerű levelet írni, ha nagyon égető a dolog, hogy erre vagy arra felfigyeljek.

    tehát amennyiben a 1.0.7.02 nem települ ezzel, nem ismeri fel a firmware-t a Notify & Fitness for Mi Band, abban az esetben az alkalmazás elindítását követően bal felső sarokban szendvicsmenü, majd Régi verziók menüpont. a megjelenő listán válaszd ki és töltsd le a 8.13.1-es változatot. ezzel jelenleg nincs ilyen probléma. mivel konkrétan nem volt tömeges visszajelzés, így aztán nem tudhattam, hogy valóban gond lehet a telepítéssel, mert konkrétan csak én magam tapasztaltam ilyen hibát rajtad kívül.

    először tehát a firmware-t kell telepíteni, utána a resources fájlt. a kiterjesztés megfelelő, átírni nem kell. a szükséges nevű fájl egy üres fájl, ami csak azért van ott, hogy lássátok melyik firmware kell hozzá, hogy működjön.

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák