Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz bl4ze #13926 üzenetére

    Én is ugyan azon a szoftveren vagyok :D
    Belépsz a beállításokba, majd a Wifi, és ott a második menü pont a WiFi-asszisztens.
    A WiFi és a Bluetooth alapú keresést a a legkönnyebben a beállításokba lépve lehúzod a menüt, és megjelenik a kereső, oda beírod pl. gps, erre kidobja a Tartózkodási hely menüt, ide belépsz, ott meg fogod találni a WiFi és a Bluetooth alapú keresést itt érdemes mind a két lehetőséget kikapcsolni.

    VoWiFi esetén felhívod az ügyfélszolgálatot és kéred, hogy aktiválják a telefonszámodhoz a szolgáltatást, ezt pár másodperc alatt meg is teszik erről kapsz egy SMS-t, mikor ez megvolt akkor szépen a tárcsázóba beírod a *#*#869434#*#* kódot, majd belépsz a SIM-kártya menübe és ott a Telekomos SIM-et kiválasztod, majd legörgetsz a lisa legaljára ott lesz egy olyan menü pont, hogy Híváskezdeményezés WiFi Használatával, ezt aktiválod, majd kicsit lentebb megjelenik még egy menü Hálózat elsőbbségi jogai, ide belépsz és kiválasztod, hogy WiFi előnyben részesítés.
    Ennyi a trükk.
    VoWiFi csak Telekom SIM kártyával megy mókolás nélkül Telenorhoz nincs, Digi kártyával meg mókolni kell akkor menni fog.

    [ Szerkesztve ]

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák