Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz Gomb89 #12205 üzenetére

    Ha tényleg ilyen nagyon sok az app amit használsz és egyszerre trillió értesítés jöhet akkor simán suspend-elhették is.. nade, akkor annyitá próbálj már meg, hogy a Google Play Services appnak az adatait törlöd, frissítéseit is, aztán restrat majd tárcsázóba nyomd be, hogy *#*#CHECKIN#*#* (lánykori nevén *#*#2432546#*#*) és jön egy értesítés ha megvolt a checkin. Aztán generálj értesítéseket. Meg a Push Notification Tester-el próbáld már ki hogy a push megy-e, várj vele minimum 3 percet (mert ennyi az idle timeout ha van GApps (úgy értem van bárhogy telepítve Google Services), mindegy hogy gyári ROM vagy custom)).
    Nem teljesen értem de ha tényleg ilyen rengeteg az app aminek futnia kellene a háttérben.. jó, hát sok RAM van a készülékben, de a cached app limit itt is 32, azt meg hiába lakatolod MIUI-val mert az az Android ActivityManager beállítása ami rendszer szinten van, ha ezt is meghaladja az appjaid száma akkor azon a lakat se segít, lehet bezáródnak ezek csak nem az LMK dobálja el hanem az AM.
    Ja, meg nem tudom van-e beállítva olyan MIUI okosság, mint a lezárt képernyőnél cache ürítés (akár időre..) mert az még egy nagy baromság, meg az akkukímélő mód ugye ki van kapcsolva? A Sarokban az akkuszint színe ugye nem narancssárga?

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák