-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
EEA (EU) romra is megérkezett végre a MIUI 12 béta (múlt héten csak a "MI" Global kapta meg), fel is pakoltam, remélem nem szaladok bele túl sok bugba.
-
Årpi
őstag
válasz
Roland0224 #7391 üzenetére
Nagyon smooth animációk, az elmúlt 2 órában buggal nem nagyon találkoztam, csak hát nagyon sok minden kínai, mert Google cuccokkal is szórakozni kell, így egy ideig hagyni is fogom, de nagyon biztató volt a UI gördülékenysége.
-
Årpi
őstag
válasz
Roland0224 #7385 üzenetére
Épp az előbb raktam fel.
-
Årpi
őstag
Üdv, úgy néz ki hétfőtől egy iPhone 7-ről váltva (sajnos értelmes áron nem tudnék ugrani gyártón belül más telóra) belépek egy kék 64 gigás modellel én is a Mi 9 tulajok közé. Összefoglalót párszor elolvastam, de tuti lesz egy-két hülye kérdésem 5 év iOS után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest