Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz ElGatto #7274 üzenetére
Telekommal legtöbb helyen 4G+ hálózat elérhető, legalábbis tapasztalatom szerint. Ahogy itt a képernyőmentéseimen láthatod a statustbar-on.Plusz ugyanott 4G+ sebességteszt, mert felmerült kérdésként fórumtárs részéről.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Maist
senior tag
válasz ElGatto #7274 üzenetére
Én szoktam itt feszegetni a témát, keress rá a hozzászólásaimra. Habár a hardver szinte ugyanaz, mint a Mix 2s esetében, ám azzal szemben ismeretlen (licenc díj spórolás, egyéb) ok miatt a Mi8-on csak itthon alig használt "egzotikus" sávokon megy a CA. B1+B7 sáv, ilyenek. Ami nekünk kellene, az ugyanúgy, mint a Mix 2s-en, a B3+B20 sáv összefogása. Mondjuk a Mix 2s-en sem megy jól az idők kezdete óta a 4G+, legalábbis Telenor hálón, mert repülőmód után van + jel kb. pár percig, aztán viszont bármit csinálsz (letöltés, youtube, stb), nem jön vissza a +, csak akkor, ha repülőmódot ki-be kapcsolod. Akkor, mikor kint a + jel, elkezdesz egy letöltést, olyankor viszont a letöltés végéig kint marad a +, és a sebességen is látszik akár több giga adat letöltésének végéig. Szóval azon sem az igazi, de legalább van, szemben a Mi8-al. A nemzetközi fórumon van szavazás róla, és jó sok hozzászólás, hogy igazítsák hozzá az európai igényekhez a készülékben ezt a szolgáltatást, de eddig nem lehet észrevenni semmiféle jelét annak, hogy meg akarnák ezt csinálni.
Karavik #7277:
Régóta emlegetem már itt is, de még a Mix 2s topic-ban is írtam róla, hogy Mix 2s-ről váltottam Mi8-ra (párom kapta meg a 2s-t), és kicsit csalódtam, mert nem néztem eléggé utána, hogy a Mi8-on kvázi itthon sehol nem használt frekiken megy csak az LTE-A (Telekommal sem megy!), így a készülék ezen része használhatatlan, aminek okát senki nem nagyon írta még meg sehol, annak ellenére, hogy Global verziós telefonról van szó. Én tényleg nem értem, mi miatt lett ebből a szempontból a Mix 2s alá pozícionálva a Mi8(?)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest