- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10 5G (UMI)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDMogyi19
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
obZen
tag
Üdvözletem,
Banki alkalmazások mennyire tolerálják a nyitott bootloader-t, illetve a főzött ROM-okat?
Évek óta steril MIUI-t használok, s úgy vagyok már vele, hogy jöhetne valami más...Előre is köszönöm a válaszokat.
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
LouiS22
veterán
A bootloader nyitása nem befolyásolja a banki appokat (OTP, Revolut, Gpay köszöni, vígan üzemel). A root az, amit nem tolerálnak. De ha csak a miui kinézete zavar vagy untad meg, tegyél fel egy launchert, pl. Nova, mellette megmaradnak a xiaomi által bepakolt feature-ök, amiket egy "főzött" (nevezzük inkább AOSP alapúnak őket) androidban biztosan nem lelsz meg. Azt azért tudd, hogy miui-ról aosp-re váltani elsőre és másodikra is nagyon fapad lesz
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
tobias40
veterán
Nem tudom mi ehet a gond nálam,de sehogyan nem akar menni a beszélgetések felvétele-rögzítése,gyári szoft van rajta a legfrisebb.
Feltettem már több app-ot is de max addig jutok el hogy az én hangom hallatszik de akivel beszélek az nem.
Azért is mérgel mert a Redmi7-el simán ment minden mókolás nélkül,szintén gyári szoft-al.Van megoldás vagy így jártam és engedjem el?
-
obZen
tag
válasz LouiS22 #2606 üzenetére
Köszi szépen!
Régen nagy Paranoid Android fan voltam, gondoltam felcsippantom azt a MIUI helyére, de akkor egyelőre Nova-zok inkább."Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
LouiS22
veterán
Nem beszéllek le róla teljesen, nézd meg, aztán majd eldöntöd, hogy tetszik-e a buli.
Most annyira fel is lelkesítettél, hogy lehet, hogy mindjárt megnézem a régi Mix2S-en, hogy milyen a felhasználói élmény
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
tobias40
veterán
-
Balzak83
senior tag
válasz tobias40 #2611 üzenetére
Az eu rom, ha csak ben régebbit nem teszel fel, akkor már föverziót lépett, és miui 13 van rajta. Eléggé kérdőjeles, hogy mit tudsz átvinni mentéssel, talán a beállítások, sms forgalommeg a hivaslista a leg valószínűbb. Mindamellett megéri váltani szerintem, jól sikerült az új build.
-
-
LouiS22
veterán
válasz Tomtailor85 #2614 üzenetére
Xiaomi.eu. minden le van írva.
-
Balzak83
senior tag
válasz Tomtailor85 #2614 üzenetére
Nem nehéz, de a nyitás 1 hét lesz, mire megkapod rá az engedélyt, ahhoz pedig egy 100%ra értékelt profil kell. Ha már nyitva van, akkor gyakorlatilag csak egy bat fájlt futtatsz le, azzal már kész is leszel.
-
tobias40
veterán
válasz Zsoleszhun #2619 üzenetére
De a kolléga azt írta hogy elég a régiót megváltoztatni eu-n kívülire és akkor talán menni fog,de ez nálam nem jött be...
-
MODERÁTOR
-
tobias40
veterán
válasz Viktor0610 #2623 üzenetére
Köszi,akkor ezt elengedem mert céges teló és nem akarom piszkálni...
-
Zsoleszhun
addikt
Akkor lehet, hogy indonéz már elég régen volt téma, de a kínai rom biztosan tudja mert az a xiaomi.eu alapja.
¯\_(ツ)_/¯
-
mizoli
addikt
Hm. Nálam működött.
Azért váltottam, hogy kipróbáljam a betűtípus választást. Az is működött. Visszatértem eu régióra, az általad említett lim-lom miatt (is).
Bár én a TruePhone tárcsázót használtam, abban van lehetőség a hívás rögzítésre. Eu régión nem is próbáltam, nincs rá szükségem, de mindjárt kipróbálom. 🙂 -
mizoli
addikt
Kipróbáltam. EEA romon vagyok (A11, MIUI 12.5.4), Magyarország a régió.
Fejhallgatót használtam, hogy ne a saját hangszórómat halljam vissza.
A TruePhone rögzíti a beszélgető partnert is, de halkan. Lehet, hogy valahogy mégis "átszivárog" a hangszóróból a hang, bár nem tudom hogyan lehetséges.
Hogy indiai régión milyen, már nem emlékszem (több hónapja volt), de most ezért nem váltanék ismét.
Ha nagyon kell, fel tudom tenni a tesztet valahová. -
mizoli
addikt
válasz tobias40 #2628 üzenetére
A TruePhone van beállítva.
A Call Recorder-SKVALEX (ez a Magisk modul linkje) nincs telepítve, nem célom a hívás rögzítése.[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz tobias40 #2630 üzenetére
Azt nem arra írja.
link
link
Nekem semmi gondom nincs a Magisk modulokkal, csak ez nem kell. Egyébként az áruházban is ott van. Nem tudom van-e, ha van, mi a különbség, érdemes lenne-e telepíteni? Azt sem tudom, egyáltalán működik-e.
A hívás rögzítése eu régióban nem engedélyezett, mint volt róla szó, de vannak kerülő utak, mint a xiaomi.eu/multi rom, vagy a régió váltás.
De lehet, hogy az is megfelelő, ahogy a TruePhone (akármilyen módon, hangszóróból akár) alapból rögzít. Ezt a legcélszerűbb elsőre kipróbálni, legfeljebb nem elég jó a minősége.[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Én nem értem, hogy miért erőltetitek a külső hívásrögzítőket mikor van hibátlan natív
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
tobias40
veterán
válasz Zsoleszhun #2634 üzenetére
Nekem sehogy nem működik,ezért próbálgatom a megoldásokat...
-
mizoli
addikt
válasz Zsoleszhun #2634 üzenetére
A TruePhone-t azért írtam, mert azt használom, és alapból benne van a rögzítés lehetősége (amit nem használok).
tobias40
Most nem váltanék régiót hogy megnézzem melyik a jobb, ráadásul tele lennék ismét szeméttel.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Viktor0610 #2637 üzenetére
Tudod, hogy a xiaomi.eu-ra gondoltam, ahol van natív hívásrögzítés
¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, az EEA12.5.7-re valami másfajtát fel lehet rakni úgy, hogy ne kelljen nagyon mókolni? Gondolok itt arra, hogy csak simán letöltöm, átmásolom, jobb felső 3 pötty és frissítőcsomag kiválasztása. Ez még menne! :-) Köszönöm.
-
porkiy
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
supertrezi
aktív tag
Sziasztok!
Nektek nem rakoncátlankodik az utóbbi hetekben a Messenger? Nekem valamiért van, hogy szívja az energiát. Mintha beakadna az alkalmazás, mint a régi Androidokban volt szokás... Meríti szépen a telefont... (MIUI Global 12.5.7) -
Zsoleszhun
addikt
válasz supertrezi #2646 üzenetére
Még samsungon és iphoneon is ezt csinálja, sok a panasz rá.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
supertrezi
aktív tag
válasz Zsoleszhun #2647 üzenetére
Akkor valamit ismét elkúrtak Markék valamelyik legutóbbi frissítésükben... Idegesítő, mert órákkal kevesebb a kijelzőidőm, mikor meghülyül. Vagy 2 hete vettem észre először szerintem, hogy az a szar bőven vezeti az energiafogyasztást a kijelző előtt. Ilyenkor kénytelen vagyok újraindítani, jobb híján. Köszönöm az infót.
-
FGyula30
aktív tag
Sziasztok.Új vagyok.
Hogyan tudom megoldani h nyomógombbal tudjam lerakni a hívást( menüben nem találok ilyen lehetőséget), mert nálam a prox szenzor úgy látszik nem tökéletes, kalibrálni nem engedi csak tesztelni. Vagy ajánljatok tárcsázó app-ot amiben ez benne van.
Köszi a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest