- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #3208 üzenetére
Felment. Klafa. És már az immersed status bar-t se kell felraknom végre. Bár ahogy nézem minden app nem tudja..
Bár 2 restart nekem nem volt elég.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #3211 üzenetére
Jaja
Más(ettől független):
Múlt szombaton jól belehúztam. 9 óra alatt legyalogoltam(sic!) 200km-t. Nem tudom ez hogy sikerült.
Meg is van egy hiba. Opera alatt nem tudok ide képet feltenni. Miután kiválasztom, ugyan úgy azt írja itt lent a box, hogy nincs fájl kiválasztva. Gyári böngésző ok, onnan küldtem most.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
6 alatt ez az új zárképernyős cucc(zárképernyő jobb felső sarok) ez mi? Nálam hibákat dobál, és nem megy.Ja, asszem közben meglett. A galéria leállt üzenetet dob, de aztán most megy. Ha igaz..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #3226 üzenetére
Elvileg valami olyan akar lenni, hogy a megadott háttérképeket váltogatja a megadott intervallumban a képernyőzáron, de én se tudok vele sok mindent kezdeni, mert rögtön feldobja a felhasználási feltételeket elfogadásra, de ha elfogadom, akkor a galéria alkalmazás leáll üzenet jön. De mégis bejön, viszon itt ha valamit piszkálni akarok, megint jön a kérdés, és itt már tovább se megy. Rányomtam, hogy alkalmaz, azt látszólag bevette, de hogy mit, és milyen gyakran, vagy hogy fog váltogatni, azt nem tudom
Linkesítettem, ne zavarjon 3 ekkora kép.
petrson: Mindig ezt használtam, aztán mikor lett HU, azóta párszor feltettem, de valami mindig volt vele, mint ahogy Tomi írja, így aztán maradtam ennél.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Azért még van baj ezzel a 6ossal..
Az akkut jobban húzza, a mediaserver és az "adsprpcd" folyamat többek közt. De nyomon követni se tudom rendesen, mert a gyári szerint tegnap egész napos nyomkodás után a kijelző 20 percet volt aktív, GSam szerint meg 4,5 órát.. Plusz a gyári diagram olyan lyukacsos, mint a sajt, mintha ma vagy 50x újra indult volna. Nincs PIN beállítva, így akár lehet is, de akkor meg a wifi sávja se lenne folyamatos(ahol nincs, ott tényleg kikapcsolva volt a wifi, ahol a mobilhálózat a szaggatott, ott meg tényleg nem volt térerő).
Az automatikus fényerő is néha elfelejt automatikus lenni, az imént meg a wifi halt meg. Csatlakoztam, meg is tette, de jött az üzenet a miwifi-től, hogy nincs hálózati kapcsolat, és nem is ment a net. Mellette a laposon meg igen.
Netstatisztika se jó.. Havi forgalmam ~600mb, de 1,4 van még az 1,5-ből..Azt nem tudom, hogy ez annak az eredménye-e, hogy nem csináltam full wipe-ot, vagy sem. Valaki, aki igen megerősíthetné, hogy tapasztal-e ilyeneket.
Szerk.: Állítottam be PIN-t, arra hamarosan fény derül, tényleg rebootolgat-e.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
MWC-n mutatják be a Mi5-öt, azaz a Xiaomi is ott lesz végre Barcelonában.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #3390 üzenetére
Mondjuk ez legyen a legkevesebb. Ha a bugok eltűntek volna, annak örülnék.
Egyébként PIN beállítás után kiderült, valóban restartolgat, de csak akkor, ha gyér vagy nincs lefedettség. Anno Mi2 probléma volt ez, nekem ott nem jött elő, most megkaptam itt. De ettől független az akksi diagram "szakadások" akkor is jelen vannak, ha nem volt restart. Szóval zsír A fogyasztás viszont idővel javult, csak elsőre merült a kelleténél jobban. A wifi se parázott azóta.
Most kiderül, az új rommal reszeltek-e valamit, vagy tényleg "no changelog". Utóbbi azért kicsit gáz lenne, tekintve, hogy egy darabig nem lesz újabb, visszatérni 4.4-re meg necc..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #3602 üzenetére
A 6.2.4 már viszonylag ok(cancro). Az akku stat még mindig szar, meg szerintem a kontraszt se nagyon állítódik(a színhőm. már igen), de nagyobb para nálam nincs vele most.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz heidricha #3636 üzenetére
Tehát van egy rendszer, ami nem tud magyarul, vannak benne kipucolhatatlan kínai alkalmazások, szenvedni kell a google appokkal, meg ilyesmi. Emellett majdnem az, mint a miui, csak kevesebb beállítási lehetőséggel, de ha a miui olyan lenne mint ez, még azt használnád most is. Értem én..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #3818 üzenetére
Ha az a kérdés, akkor most, hogy updater app-ból feltettem a 6.2.25-öt, már TWRP lett a MiRecovery helyett.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #3827 üzenetére
Olvastam, csak úgy kezdted, hogy nézzünk utána. Utána néztem, megerősítettem
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Csak előrendeltem itthon egy Mi5-öt..
...
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Nálam az van, hogy bedugom a fülest, aztán egy női hang közli, hogy "a google hang alapú kereséshez oldja fel a képernyőt". És ennyi, semmi más nem történik. Hívni, még nem próbáltam így.
Most a 6.3.3 multi az előző multira meg vagy fél órán át települt, forró lett a telefon, és 20% akkukapacitásom bánta..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Nekem a 6-os alapú MIUI-ból eddig még egy sem volt jó. Multit használok, minden eddigit feltettem, de minddel van valami.
6.3.3.:
gyorsabban merül,
néha hiába van wifi, alig döcög a net, miközben mellette a laptopon semmi baja,
néha random leállnak az alkalmazások,
akku stat még mindig nem jó,
még mindig az adsprpcd folyamat zabálja az akkut,így hirtelen..
A héten nem lesz multi?
Na most meg még védőüveget is cserélhetek, mert sikerült leejtenem a buszon, és két helyen megrepedt.. Mondjuk erről nem a ROM tehet
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Meghalt a MiBand. Végleg úgy nézem..
Fogalmam nincs melyik verzió volt fent MiFit-ből, de egy ideje nem mérte az alvást, így felnéztem netre, hogy van-e újabb. Volt. Felfrissítettem a magyar 1.8.711-re. FW upgrade is lett volna, de végigment 100%-ig, és közölte, hogy nem frissíthető. Emiatt próbáltam egy csomó verziót, friss installal is, hátha felmegy, de innentől kezdve csak össze vissza működött(minden BT közelségre már app indítás nélkül is frissíteni akarta az FW-t, hol érzékelt, hol nem, fotelban ülve gyalogoltam 80km-t, meg ilyenek..).
Mostanra már semmire nem reagál. Még töltőre sem
Nem lehet ezt valahogy resetelni?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #4000 üzenetére
Jah, semmire, úgyhogy ez van.
Most vagy eleve volt valami baja, ami miatt már az új FW se ment fel, vagy annak a folyamatos próbálkozása(semmit nem csináltam, akkor is random feljött a frissítés) vágta haza.Lekaptam a fém tetőt, de onnan tovább bontani se lehet, csak roncsolva. Ez úgy nézem már kuka..
Nekem egy éves kb, de kapott hideget-meleget(festékekkel, meg vonzástermékeikkel dolgozom, ott is mindig rajtam volt), úgyhogy végül is nem nagyon csodálkozom rajta.
$27 ibuygou EU raktárból az 1S, lehet berendelek egyet. Bár most a Mi5 is adott a pénztárcának..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #4002 üzenetére
Kösz, lesz kb vagy június, mire meg is lesz.. Durva, hogy a Pro-ról még Kínában sincs semmi hír..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Az. Ja tudom, kínlódtam vele, de semmi. Telefon sem látja már. Felment közben az új csirkelábas MiFit is, de semmi változás.
ZolkoW:
Onnantól, hogy lejön a fém kupak, se előre se hátra, max ha roncsolva lehámozod a műanyagot. Felőlem vihetnéd, de gondolom nem jársz erre felénk[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Mi4 global fejlesztőit honnan tudom lekapni? Fel tudom upgradelni a multira, vagy mindenképp gyalu kellene?
Agyam bugyog már, hogy marshmallow óta minden heti romban az adsprpcd folyamat zabálja az akkum harmadát..
Tegnap már kezdtem örülni, hogy a múlt heti végre jó, 50% akksival jöttem haza, erre ma úgy van 30-on, hogy vagy 1-2 órát repülő módba tettem, le ne merüljön hazafele..Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Tomi_Ohl #4026 üzenetére
Nekem nem a beta kell, hanem az a ROM, amiből hetente készül a multi meg a miuihu, csak érintetlenül, tehát az, amit a Xiaomi kiad. Vagy ilyen nincs? Már elkeveredek a sok verzióba..
Ugyan azokat használom, amiket 4.4 alatt, sőt kevesebbet, mert valami nem ment még 6 alatt. Ha ott nem, itt miért? Amúgy tudja valaki mi az az adsprpcd? Valahogy a médiás dolgokhoz lehet köze, de előrébb nem jutottam.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #4029 üzenetére
Sima Mi4(cancro). Köszi
Ferrarim sajnos nincs
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Milestone2 #4031 üzenetére
Igen, át, pont azóta van a baj. De ezt írtam fentebb