Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Semm1

    tag

    Már lassan egy hete használom az Mi2-öt, és hűha...:) Marha jó telefon, egy Xperia Mini-t váltott, ami a maga idejében nem volt rossz, csak hát kinőttem, mert amire és ahogy én használtam ahhoz már kevés volt, főleg a memória. Kellett egy kis idő ahhoz, hogy megszokjam a majdnem 2x akkora kijelzőt, de azért meg lehet. :DD
    Kijelző gyönyörű, nem is akarom fóliával rontani az élményt, de úgy néz ki nem is kell mert hosszú évek alatt egyik telefonom sem volt karcos.
    Sebesség elképesztő, pedig én pont az vagyok, aki ha siet begyorsulnak az újjai és képes akármit megakasztani...hát itt is volt már kisebb akadás, de ez ugye az én hibámból. :D
    Miui eddig a legszebb felület amit láttam, nekem a gyári Android kicsit élettelen de it nincs ilyen gondom.
    Pár dolog ami feltűnt, és ha találkoztatok már ilyennel örülnék ha tudnátok segíteni:
    Volt pár újraindulásom, ami akárhogy is gondolkodok mindig olyan helyen volt ahol alig volt térerő.
    Hívás közbeni hangerő brutális maximumon, le is vettem felére mert így panaszkodtak is páran, hogy recseg...És kicsit régebben olvastam itt egy beállításról a Sound menüben Single mic/Dual mic, de én ezt nem találtam, lehet hogy a legújabb stabil ROM-ban ez már nincs benn?
    Még magyar nyelv sem hiányzik, szóval eddig minden marad gyárilag, illetve frissítek ha van új, mert semmi kivetni valóm nincs ez ügyben. Olvastam a kameráról is régebben, hogy egyre rosszabb ahogy jönnek a frissítések, erre nem sikerült azóta megoldást találni?

Új hozzászólás Aktív témák