Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz lacika888 #18096 üzenetére

    "Szeretném megkérdezni, hogy te használsz e mobilnetet?"

    Sokat, és nem csak böngészésre, hanem letöltésekre is pl. ha a helyzet úgy hozza, hogy nincs WiFi csatlakozási lehetőségem, akkor a napi béta teszt ROM-okat (~430MB) adatkapcsolattal szedem le, akár külföldön is.

    "nem aggaszt, hogy a B20-at (azaz nálunk leginkább elterjedt 4G-s frekvenciát) nem tudja a készülék?"

    Nem. Mi2S-ben most sincs B20 sőt semmilyen LTE támogatás sincs, de így is ~15mbps sebességgel töltök le mobilnettel. Amerre járok mindenhol 3G/H+ hálózatom van jelenleg is, még kocsiban út közben is cég és otthon között.

    Következésképp, ha azt veszem alapul, hogy most is mindenhol 3G/H+ hálózatom van, és ehhez képest az Mi5 többet tud 4G/LTE B1 (2100MHz), B3 (1800MHz), B7 (2600MHz) frekvencia sávokkal, melyekből én a Telekom szolgáltatónál utóbbi kettőt szépen ki tudom használni, konkrétan a B7 2600MHz-et ahol lakom, és a B3 1800MHz-et Budapesten, ahol szintén sokat tartózkodom, akkor mindenképpen pluszt kapok az Mi5-tól a támogatott frekvenciasávok terén is!
    Legrosszabb eset ami előfordulhat esetemben, hogy "csak" 3G/H+ mobilnetem lesz 15mbps sávszéllel 4G helyett, mert azon a településen ahol dolgozom ott 800MHz frekin (B20) tolja a netet a Telekom, de itt viszont mindig WiFi-hez vagyok csatlakozva.

    Szóval no para, no fos! :))

    "Másik gondom, hogy Hong Kong-ba se lehet kapni, pedig onnan most be tudnám hozatni magamnak."

    Igen, Sajnos... Nem győzik gyártani, Foxconn-tól kértek segítséget gyártókapacitásuk bővítésére. Az enyém (Pro) pedig még tervben sincs! :(

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák