Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz Kulbi #15281 üzenetére

    Mint, ahogy mondtam már Attipapának is, nekem soha nem volt ilyen gondom (a xiaomi.eu fórumon se jött elő soha és Ingbrzy se jelezte hogy Cseh-Szolovák fórumon valaki jelentette volna neki). Nekem nagyon sokszor van bejövőhívásom hívás közben is, és szépen ki is használom hívásváltás-hívástartás funkciókat e-közben. Nem nagyképűségből, csak viszonyítás ként jegyzem meg (bár már említettem), hogy napi 3óra beszélgetés az átlagom, szóval elég nagy fogyasztó vagyok...

    Egyébként a változás ami lesz nem erre az issue-ra irányul, csak a call UI fog változni ezért kérdeztem most hogy néz ki a hívóképernyő az 5.5.8-nál.

    Vannak olyan egyedi esetek amik szerintem nem hozhatók összefüggésbe a ROM-al, pl. az "unknown number" issue. Páran reklamálnak folyamatosan, hogy a névjegyzékből indított hívások "unknown number" ismeretlen hívásként kerülnek be a hívásnaplóba. Ez miatt az egyik user ROM-ot váltott és már Ivan 5.1.1-et használ és ez az issue ugyanúgy megmaradt neki. Szóval valamikor ROM-on kívül kell keresni a hibát, pl. SIM-kártya, szolgáltató, hálózat...etc.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák