Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz muchacoado #13286 üzenetére

    Jó gázul sikerült fotóznod, valami szépen tükröződik. :) Amúgy milyen drasztikus különbséget kellene látnunk?
    A sárga foltról tényleg felesleges beszélni, de a többi (LCD-re eső fény kékes színe és pöttyös digitizer) dologról is már szép hosszasan beszéltünk itt a fórumon.

    Bár én most jelenleg köpök a kölesre a szemét v6 hozzáállása és az egyre romló "régi típus nuku support miatt", azért azt nem vetném fel neki hibának hogy a későbbi modellek/releasek esetében újabb LCD panelt és jobb technológiás digitizert használ. Légy erős, anno a nexusok esetén, a Samsung Galaxy sorozataiban is változott adott modellen belül a hardverek verziója a felhasználók visszajelzései alapján (második generációs SGS2 esetén már a kamera modul belső analóg zárszerkezetének mechanikája cserélve volt, így kevésbé döglött meg elejtés/valamihez odakoppintás esetén).

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák