Hirdetés
- Yettel topik
- Varázslatos hetek a Honor előtt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
használhatoság terén a walkman szintet megüti?
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
hito
nagyúr
Miért nincsenek képek? Ez olyan mint elmagyarázni, hogy hogy néz ki egy jelenet egy filmből. Lehet, csak nem érdemes...
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
madstunt
addikt
ha a hangmionőség csak a fülesen múlna akkor most büszke lennék a k850emre de nem csak azon múlik
.Bablewes szvsz simán
-
tariattila
veterán
hát ez nem túl fényes frekvencia átvitel... zenei mobilnak ettől jobbak az adatai...
"Ehhez jön hozzá a szabványos fülhallgató kimenet, melynek hála a hangminőséggel akkor sem lehet bajunk, ha netán a gyári fülhallgatóval nem vagyunk megelégedve, ugyanis bármikor használhatjuk majd a sajátunkat..."
azért nem csak a fülhallgatón múlik, hogy van-e bajunk a hangminőséggel...
[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz tariattila #5 üzenetére
Ezt a grafikont hogy kell èrtelmezni? Milyen az ideàlis görbèje egy tökèletes zenelejàtszò kèszülèknek?
Cseberből vederbe
-
norbest
aktív tag
ez már tetszik, mintha nem is sony lenne
-
madstunt
addikt
válasz LEFTHORSE1 #4 üzenetére
hangszínszabályzó minek ha jó gyárilag a hangja és van hozzá egy jó minőségű füles?
az FR görbe teoretikusan legideálisabb esetben teljesen egyenes és középen a nullánál halad, viszont az emberi fül számára az n91 görbéje az egyik legbarátságosabb:
Lezárt bill alatti számléptetésre ott egy bh214 pl.
[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
Mikor várható a következő blog bejegyzés?
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
tariattila
veterán
válasz LEFTHORSE1 #6 üzenetére
vízszintes tengely a frekvencia (Hz), függőleges pedig a csillapítás (dB)...
az ideális a teljesen vízszintes...
ezen látszik, hogy a mély hangokat erős csillapítással adja vissza...madstunt: nézd meg az iphone 3GS görbéjét és egyéb hangjellemzőit...
nekem az barátságosabbnak tűnik...[ Szerkesztve ]
-
madstunt
addikt
válasz tariattila #10 üzenetére
azt mondtam barátságos nem azt hogy élethű.
-
monguz82
tag
Ez a "bármilyen fülessel használható" téma nem teljesen igaz nálam, mivel a Sennheiser MX300-as fülessel meg sem nyikkan...
ZTE Nubia Z60 Ultra 16GB / 512GB Black --- Hell is Coming -- Xiaomi Pad 5 Pro 4G --- Mercedes CLK 500
-
saszabaa
csendes tag
Szerintem a hangszínszabályzó azért fontos, hogy különböző stílusú zenéknek utána állítgathasd a hangszínt, mert egyik így jobb sokkal, másik úgy. Mondjuk aki meg ennyire igényes az vegyen ájpodot vagy ne tellárol halgasson zenét legalábbis. Ahhoz képest h telefon, sztem elég jóra sikeredett a zene funkció. Még annyi, hogy pl én nem cover flow alapján szeretek válogatni, ugyh nekem az albumboritok megjelenítése egyáltalán nem szempont.
-
popecc
csendes tag
Az igényesség nem a lejátszótól függ az mp3 lejátszók korában, ennyi különbség észrevételéhez elég vájt fülűnek kell lenni mp3 tömörítés esetén. Nem hiszem, hogy bárki is hallgatni akarna tömörítetlenül zenét telefonról. Úgyhogy ilyen szempontból mindegy, hogy ipod vagy sony ericcson, csak a zenelejátszó programban van különbség és ez az androidnak köszönhetően még jobb is lehet mint az apple megoldása.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
ebből minden szó hülyeség...
A hardver határozza meg eredendően...másodlagosan a szoftver /ez ugye variálható.../
Megfelelő finomságú tömörítessel pedig tud szépen szólni rendes fülessel egy telefon...ha jó a hardver...
Az androidnál se mindegyik hardver jó zenei célra...Olvasgass utána jobban ennek...és főleg hallgass meg sokat, hogy különbségeket tudj megállapítani!
-
LEFTHORSE1
őstag
Egy SE walkman utàn iPod-ot vagy iPhone-t hasznàlni zenehallgatàsra olyan mint egy lòròl àtülni egy öszvèrre, haladni lehet mindkettövel de nem ugyanolyan az érzés, én a hangszìnszabàlyzòt csak egyszer àlitom be, az elsö såvot szinte maxra, a màsodikot minimumra, a többit középtöl felfele fokozatosan maxra
Cseberből vederbe
-
amanoba
őstag
válasz LEFTHORSE1 #18 üzenetére
azért ez egy kicsit erős hasonlat, nem?
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
romeomalac
tag
válasz LEFTHORSE1 #18 üzenetére
A hasonlat kicsit erős... de tény, hogy se után iphone, vagy ipod nem nyújtja azt az élményt, amit az árához képest várnánk.
-
kenguroo
tag
most valaki hallgatott már vele zenét, vagy mindenki csak okoskodik meg találgat?
-
Agyalapi
csendes tag
válasz romeomalac #24 üzenetére
Én eddig az ipodot tartottam a legjobban használható zenelejátszónak de a SE erősen vetekszik vele. hangzásban talán egy kicsit tényleg jobb lehet, de sztem az a minimális különbség nem számít annyira mint a könnyű, logikus kezelhetőség. Ebben is vannak preferenciák mint mindenben. kinek mi..
-
win7
csendes tag
válasz romeomalac #24 üzenetére
de egy ipod-nak nem, hogy jobbnak kellene lennie?? hiszen az arra van kitalálva, hogy az ember zenét hallgasson vele. ez így kicsit furának tűnik, mi lehet az oka a különbségnek? vagy szimplán finomabb tervezés az egyik?
-
alom2
csendes tag
ha azt nézed azért egy telefonnak a tervezése sokkal finomabb feladat mint egy sima zenelejátszóé, jó mondjuk nem lehet összehasonlítani egy ipod-ot meg egy valamilyen márkájú mp4 lejátszót. De nekem minőségtől függetlenül inkább a telefonos változat tetszik, nekem bejön ha egy telefonba több minden van, nem értem azokat az embereket akiknek van valamilyen walkman-jük és van egy olyan telefonjuk ami képes a zenehallgatásra és viszik mint a kettőt magukkal, én csak egyet vinnék a helyükbe
-
trallilalli
csendes tag
Hát nálam eléggé sűrűn megesik, hogy viszem a telefont is meg az ipodot, de ez csak akkor szokott lenni mikor elfelejtem feltölteni a telefont és zenét szeretnék hallgatni. Viszont nagy általánosságban csak a telefon van nálam. Másik az hogy a fülhallgató igenis nagyon sokat számít a hangzásban.
Továbbá ha olyan telefont veszel amit kifejezetten azzal reklámoznak, hogy zene mobil akkor eléggé jó minőséget lehet elvárni tőle. -
MikroTikker
tag
Hát igen ez igy van, viszont én mindenhova viszem magammal a telefonamot nem is igen élek nélkülke, igy elég viccesen nézne ki ha pluszba még vmilyen zenelejátszó is lenne nálam!
-
tpetru
csendes tag
én már el is képzeltem! Margit szigeten futás közben a "drótoktól" elvakultam.. pfff..
-
alom2
csendes tag
válasz MikroTikker #29 üzenetére
Hát ugyanígy gondolom én is Sőt, telefonhoz nem feltétlenül kell vezetés sem mer létezik bluetooth headset is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen