- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Azért nem kell félteni a Nokiát, ez simán megoldható.
(#280) mrlujoak
AF helyett EDOF személyes véleményem szerint az N8 miatt van az új S^3-as modellekben is. Nem kell a konkurencia, az N8 pedig így még mindig magáénak tudhatja a legjobb fényképezővel ellátott telefon címét, ami önmagában nem indokolja a megvásárlását, de egy laikus számára, aki tud is áldozni elég sok pénzt a telefonra, húzóerő lehet. -
moonman
titán
-
r4z
nagyúr
Vagy akkor megmarad az öregebb rendszer is, mintha pl az Apple kiadna iOS 3 alapú készüléket?
Nem tudom, hogy lehetséges-e, de ha a magasabb követelményű - és egyben újabb - WP7 új kernelre épülne (a kétmagos procik lesznek akkorra a csúcskategória, a mostani Snapdragon pedig "felső-felső-közép"), a régebbi verzió is működőképes maradhat a rendszer alapjai által lehetséges újítások bevezetésével, így azt is támogatná a MS. Kicsit Apple-szaga lenne a dolognak, de a hosszú supportot nem szégyen lenyúlni, sőt.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
oO7
őstag
a WP7 minden WP7 -es mobilon futni fog... itt szerintem a hangsúly mindenképpen a 7-esen van... nyilván nem fogják még az 5 év múlva megjelenő WP10 -et is upgradelni a mostani készülékekre, de hogy ne mennyek olyan távol valószínűleg már a WP8 -at sem... viszont ami update csak jön a WP7 -hez, azt a mostani készülékek is meg fogják kapni.
Azt viszont nagyon is el tudom képzelni, hogy újabb, magasabb követelményt IS fognak állítani a WP7 -nek (valami HD spec vagy ilyesmi) ami erősebb CPU-t, GPU-t, több memóriát (RAM és tárhely), esetleg front facing kamerát meg hasonló nyalánkságokat rejthet majd... ezt legalább két oldalrol megközelítve is abszolút logikusnak mondhatjuk: egyrészről tuti nem akarják a jelenlegi követelményekkel kihúzni a 2 év múlva megjelenő WP8 -ig mert ilyen hardverekkel addigra kis túlzással lecsúsznának az alsó kategóriába; másrészről pedig elég egyértelműen kinyilatkozták hogy ez az ő kis kézi játékkonzoljuk, ami téren most az új iPhone (de már a mostani 4-es is) meg a PSP Phone meg a PSP2 is elég nagyot fog alakítani
(#327) MichaelSD: ebben az is benne van ám, hogy bár a lehetőségük megvan, de nem feltétlenül akarnak is élni vele
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
hát ez bizony egy nagyon jó kérdés
szerintem nem fognak a 8 után még 7 -es készülékeket kiadni... viszont a meglévő 7-esek valószínűleg fognak még támogatást kapni (szolgáltatások, support, update -k, stb)most azon is elgondolkoztam, hogy dehát az apple -nél is az iOS minden készülékre megy... de ők évente hoznak ki új OS -t, a microsoft meg ugye új OS-t kb 3 évente... szóval mondjuk párhuzamként azt lehetne hozni, hogy ami az iOS -nél egy új verziószám az a WP vonalon valószínűleg egy SP lesz... ahogy nézem az apple -nél sincs már támogatva az original meg 2G iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...