- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
(dci)
Amit adtak hozzá kábelt, azzal meglehet oldani a mobilos internetezést ilyen "usb stick-es sim" kártyás dologgal?Mit gondoltok?
-
z123456789
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
z123456789
addikt
Ne b@ssz!
Ez most komoly?
Csodálkoztam én is rendesen hogy ez hogy lehet?Szuper!Csak mert itt is tárgyalta valaki, mondom akkor biztos tényleg csak 16-os.Meg írták hogy egy-két dolog visszalépett az előbbi típushoz képest, de azért ez durva tényleg!Használja amúgy valaki itt 32-essel?Tapasztalatok?Akkor megvehetem bele a 32-est?És a dci-nél is számít hogy class hányas a kártya?Vagy nem lényeg?
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #409 üzenetére
...mármint egy kölcsön 32-est raktam most bele.
-
z123456789
addikt
Ahhoz mit szóltok hogy kezeli a 32 GB-s kártyát a dci?Ez csak pillanatnyi üzemzavar, vagy hogy kell azt értelmezni hogy csak 16GB-t kezel?Érdekelne, mert akkor 32-eset raknék bele :S
Beleraktam, és másolgattam, nyitogattam file-okat, és működött. -
z123456789
addikt
válasz
kelzsoca #319 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja kaptam egy hasonló gépet, mint ami a fórumcím, de ahogy látom (remélem jól) pont egy másik típus a téma, tehát mostohán, de lehet itt is kérdezni a dci-vel kapcsolatban is?
Ha igen akkor jól értelmezem hogy a jelly bean is jönni fog rá?
Nekem is 4.0.3 van rajta, és nekem is csut üresen érkezett az aksija.
Nem volt még táblagépem, de ezt egyböl megszerettem.
Kellöen gyors, szép a kijelzöje, a remote programoktól lehidalok mindig.Tetszik
Nem nagyok az elvárásaim, ezért szerintem ez jó kis választás volt. (UP a csajomnak)
Pláne hogy vezetö tábla gyártókat nem nagyon szeretem.Még annyi hogy nem teljesen idegen az Android számomra, de hol tudok rákeresni frissítésre?
Ha jól emlékszem akkor az a beállítások/about tablet alatt volt valahol egy olyan gomb hogy frissítések keresése.Itt is van ilyen valahol?Elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest