- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
adobe flash playert nem lehet rá telepíteni ?
-
szoke12
őstag
válasz laleeee #5111 üzenetére
rakd fel a dolphin browser-t. abban alapból van flash. de ha beírod itt a topic keresőjébe, akkor könnyen rálelsz egy nemrégi hsz-emre, amiben van egy link az adobe flash-ez.
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
kispeter69
tag
ha van egy zene a kártyán azt hogy tudom hozzárendelni csen gőhangnak,,?
-
speppi
csendes tag
sziasztok!
a hiba a következő a telefonon a fülhalgató ikon nem tűnt el amikor kihúztam a fülest azóta is jelzi igy viszont nem lehet vele telefonálni nem hallani semmit és engem se hallanak de érzékeli mikor bedugom mert inditja a zenét amit halgattam mit lehet csinálni? ki-be kapcs és gyárivisszaállítás megvolt nem használt. megoldást kérnék
vodafon 858. 1hónapos de nem akarom szervízbe vinni mert sokáig ülnek rajta. Ehhez nincs szerviz program? -
szoke12
őstag
válasz kispeter69 #5113 üzenetére
a Zene alkalmazásban megkeresed, sokáig rányomsz, "beállítás csengőhangnak".
speppi: Rakj fel egy egy sl-t, vagy egy cm-et. sztem. link a telepítéshez
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
etooo
senior tag
válasz szoke12 #5117 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy a huawei suite-el le lehet menteni pc-re a kontaktokat, de gondolom a market is tele van sd-re mentős programokkal.
Egy kontaktnál nálam van kép, több telefonszám, születésnap, olykor mail cím, kész kínzás lenne mindig simről visszacsinálni az egészet -
kispeter69
tag
köszönöm..működik..
-
laleeee
őstag
a leggyorsabb [link]
-
laleeee
őstag
nem tudjátok, hol lehet ellenőrizni,hogy a telefonon mennyivel megy a wifi ? 300mbps -os a router
-
poffsoft
veterán
válasz laleeee #5131 üzenetére
olyan nincsen.
Inkább a legnépszerűbbnek mondanám a CyanogenMod7 (CM7) vagy a smartlucky (SL) -t
Én személy szerint a cm7-re szavazok, etooo féle light verzióban, az aktuális az 1.2+, itt a fórumban találsz linket is hozzá.
Ha smartlucky-t választasz, szoke12 light-os verzióját ajánlom, szintén link a fórumban.
Illetve leírások is vannak a romcseréről, stb...[ Szerkesztve ]
-
szoke12
őstag
-
szoke12
őstag
válasz laleeee #5134 üzenetére
olvasd el a bejegyzést. utána minden világos lesz. a bejegyzés végen vannak a linkek. szedd le az sl minimalt.
a legjobb szó az relatív. miben? kinézet? funkcionalitás? gyorsaság? stabilitás? kompatibilitás?
rrngeteg szempont van. én már szinte az összes romot használtam. és sűrűn váltok. sokáig volt sl mini, most épp cm 1.2+ light...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hali, erre a telóra nem tehetem fel a firefox androidos verzioját?
-
laleeee
őstag
miközben telepítem a RECOVERY MANAGER-t. ,nekem miért nem jelenik meg a Advanced/wipe dalvik cache menüpont ??
-
szoke12
őstag
-
kispeter69
tag
kérdezni szeretném tőletek van e olyan lehetőség ezeknél a romoknál ,illetve be lehet e állitani úgy a telefont hogy mikor stand by-ba áll a készülék ,ne mindig a bekapcsoló gombal kelljen újra életre kelteni ./ menü és esetleg úgy pl....köszönöm.
-
szoke12
őstag
válasz kispeter69 #5149 üzenetére
hát hangerő gombra tud még éledni, illetve a zárképernyőt ki lehet kalcsolni.
ez utóbbit inkább custom romon.
milyen romod van?"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- PlayStation 5
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Óra topik
- További aktív témák...