- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Primo2 megy nálatok CM7 1.5 alatt?
Én már több 240*320-as változatot is kipróbáltam, mindegyik el is indul, de néhány másodperc nyomkodás után szó nélkül kilép.
Másnál is ugyanez a helyzet?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
CM10-et használ valaki? Mik a tapasztalatok?
-
w.miki
veterán
Miután felraktam a CM7-et, hogy lehet beállítani, hogy a naptár mutassa a névnapokat?
Be van kapcsolva a fióknál a szinkronizálás, de hiába szinkronizálok, nem látom a gmailben kijelölt naptárakat.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
mester1242
tag
Üdv!
Szept. 1-től lesz mobilnetem. Szeretném megkérdezni, hogy ez a fergeteges 50 Mega mire elég kb. vagy nektek meddig bírja. (tudom hogy nem kell app töltésre meg ilyesmikre használni, de azért mégiscsak)?
Előre is köszi!
-
beefjeez
senior tag
válasz mester1242 #5761 üzenetére
100 mega nekem 1 hónapig kibírta aktív m.face-el, és ph! val.
Opera minit használtam.
Még maradt is, pedig pár appot le is szedtem, szóval nem kell félni, minden szinkronizálást kikapcsolni, és kell egy jó adatforgalom figyelő. -
etooo
senior tag
válasz beefjeez #5762 üzenetére
Nagyjából egyetértek, 50 mega opera minivel elég sok netezésre elég, ugyanakkor az email szinkron is bőven belefér, az is alig fogyaszt. Vagy még akár egy időjárás figyelős óra widget használata is. (pl. az enyém 5 nap alatt fogyasztott 67 kb-tot, úgy, hogy 2 óránként szinkronizál)
-
beefjeez
senior tag
válasz mester1242 #5764 üzenetére
Hát nekem is jólenne, lehet kérni vodánál hogy minden 3000ft és feletti feltöltés után kapj 100mega netet 30 napig.
Kár, hogy nem szoktam valami gyakran feltölteni. -
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Most vettem egy ilyet munkástelónak,frissíteni szeretném mert nagyon lassú(2.2.1-van rajta).Az enyém független,de a vodafonosak nem ilyen lassúak.Milyen sw-t ajánlotok?Nem kell,hogy csúcsteljesítményű legyen csak viber/gmail esetleg facebook-ra és telefonálásra használnám.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
w.miki
veterán
a számítógép szerint kompatibilis, de a telefonon megnyitva már nem
(#5770) pszili8
milyen a CM9?szerintem itt zömében CM7 1.5-öt használunk, az etooo féle lightot
[ Szerkesztve ]
-
mester1242
tag
A play főzött romokkal valamiért néhány appnál kompatibilitási hibát jelez minden ok nélkül. Észrevételem: a smartlucky 2.5-nél szinte semmi gond míg CM-nél igen gyakran előfordul a hiba.
-
w.miki
veterán
-
pszili8
aktív tag
Mire vagy kíváncsi? Sokkal gyorsabb nem lett ezért felhúztam a procit 730mhz-re,kamera nem megy,wifi megosztás sem.Nekem ezek nem számítanak,ott a galaxy nexus erre.Egyébként nekem tetszik,gyári sw-vel nem volt magyar sem benne,most a cm9-el magyar.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
aminat
tag
Az 1.5 romhoz melyik a legjobb CPU beállítás? Használati mód, min-max frekvencia?
-
mArZsi
tag
Régen jártam erre, valaki elmondaná mik a különbségek ezek közt?
proprietaries-U8160-cm-7-20120814.zip
usbhost1-cm-7-20120814-MADTEAM-u8160.zip
wpa5-cm-7-20120814.zip
wpa6-cm-7-20120814.zip -
xperiababu
csendes tag
Sziasztok!
Barátomnak van egy ilyen típusú okos telefonja. Arra gondoltunk, hogy felfrissítjük az Android-ot rajta. Azt szeretném megkérdezni, hogy az eredeti Vodafone-os (magyar) rom-ot hol tudom rá letölteni? Ez azért lenne szükséges, mert ha nem jön be neki az angol verzió vagy lassabb lenne a reakciója a telefonnak akkor vissza tudjuk azt telepíteni.
Mit érdemes tenni a telefonnal, hogy gyorsabb legyen a működése?
Üdv.
-
dokee78
félisten
Erre a telóra melyik a legfrissebb ROM ami BUG-mentes és érdemes is feltenni?
Leírás is kellene. -
etooo
senior tag
válasz xperiababu #5780 üzenetére
Szia, itt a gyári rom: [link], és itt egy leírás hozzá: [link].
Frissíteni csak nem hivatalos verziókra lehet, azokban pedig van magyar nyelv, legalábbis a CM7-ben (android 2.3.7) biztos.
Gyorsításhoz pedig épp ezt kell tenni, felrakni egy CM7-et, esetleg egy SmartLuckyt, viszont az csak android 2.2.dokee78: Bug mentesség szerintem nem létezik a számítástechnika világában
Neked is csak azt tudom mondani, hogy a CM7-et, vagy a Smartluckyt érdemes kipróbálni. Leírást hozzá, többek között itt találhatsz: [link][ Szerkesztve ]
-
Anarkin
csendes tag
Én se tudtam telepíteni se a Köpönyeget, se az Időképet CM7 1.3 (etooo light tts) alatt
Sőt, úgy látom egyre több alkalmazást..."Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan."
-
beefjeez
senior tag
Nem hiszem el, hogy reggeltől szenvedek ezzel a ....
Nektek csinált már olyat gép, hogy egyszer csak úgy dönt, telefont nem tudja felismerni, mindössze unknown device-t ír ki -
dokee78
félisten
Egyik ismerősöm 858-át nem ROOT-olja a Z4ROOT.
Elindítja,fut,majd kilép -
szoke12
őstag
Nézzétek csak:
___||___Pedig már mikor írtam...
mellesleg.. Mi van a topikkal? Nincs túl nagy pörgés... Mindenki suliban van?
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest