2018. október 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Vodafone 858 Smart - okos döntés?

Kizárólag a Vodafone kínálatában kapható a jelenleg legolcsóbb androidos készülék, ára miatt azonban kellemetlen kompromisszumokat kell kötnünk.

Hirdetés

Bevezetés, tartozékok

Nagyjából egy éve jelent meg az első, a Vodafone nevével fémjelzett androidos telefon, a 845, amely a T-mobile megoldására, a Pulse-ra adott válaszként is felfogható. Természetesen nem egy Vodafone gyártmánnyal van dolgunk, a telefont (a 845-hez és a Pulse-hoz hasonlóan) a Huawei szerelte össze, a történet marketing és értékesítés része pedig a szolgáltatóra van bízva. A koncepciónak az a lényege, hogy a szolgáltató így igen nyomott áron tudja kínálni a telefonokat, ez által az Android rendszer széles tömegek számára, az alsó kategóriában is elérhetővé válik; persze az olcsóságért komoly kompromisszumokat kell kötni.

Vodafone 858 Smart
[+]

Még a teszt elején fontosnak tartom leszögezni, hogy jelenleg tesztalanyunk a legolcsóbb androidos telefon a piacon. Kártyás csomagban alig 23 ezres leszurkolása után a mienk lehet, bár csak a Vodafone kínálatában kapható. Ennyiért akár nagyon jó vétel is lehetne, mivel minden, az Open Handset Alliance által megkövetelt funkció ellátására képes. Sajnos az árversenyt a hardver és a szolgáltatások minősége szenvedte meg, de ennyire ne szaladjunk előre, lássuk, mit is kínál a Vodafone 858 Smart!

Vodafone 858 Smart
[+]

A telefon hozzánk nem a végleges csomagolásban érkezett, hanem egy kis fehér dobozkában lapult, így a boltok polcaira kerülő pakk dizájnja felett nem tudok ítélkezni. A tartozékokról viszont igen, a csomagban egy hálózati töltő, egy microUSB kábel és egy sztereó headset lapul. A kínálat nem egy nagy eresztés, de ezen az áron nem is szabad többet várni; a füles pedig egy közepes darab, kényelmes hordani, a hangereje korrekt, a mély és magas hangok kiadása viszont megfekszi a gyomrát.

Vodafone 858 Smart
[+]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.