- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaloz86
csendes tag
Sziasztok,
Most jött el az idő hogy nagyon meguntam a gyári romot.
Szeretnék egy custom romot telepíteni a telóra, a cynagenmod 7.2-re gondoltam.
Érdemes abból már az 1.0-át feltenni vagy inkább még a 0.9-et?
Illetve honnan tudnám letölteni őket, lehet hogy én vagyok a béna de xda-ról nekem nem sikerült.Előre is köszi a segítségeteket.
-
Kaloz86
csendes tag
És akkor melyik clockwork recoveryt használjam?
-
agoka07
senior tag
válasz Kaloz86 #3813 üzenetére
Ez megfelel? Recovery Manager v0.36
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
Kaloz86
csendes tag
Még 1 kérdés, ígérem mára az utolsó.
Hogy a fenébe lehet az smseket elmenteni telóról sim kártyára? -
szoke12
őstag
SL 2.5 tulajok!
A modemhasználat nálatok rendben?
Nekem azt írja: 'usb nincs bedugva'. Pedig bevan."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
disy68
aktív tag
válasz Kaloz86 #3805 üzenetére
Amúgy, az egyszerűség érdekében nem kell külön romot töltögetni, ezt már a rom manager kezeli.
Sorban:
1, Telefon root
2, Rom Manager (marketből a legfrissebb)
3, Rom Managerben:
a, Flash ClockworkMod Recovery
b, Download ROM -> psyke83 menüpont alatt Rom-ot kiválaszt
c, Letöltés után kiválaszt: Backup Existing ROM -persze csak ha akarsz
mentést az előzőről, Wipe Data and Cache, Wipe Dalvik Cache
4, Újraindul, települ, örülTermészetesen, ha etoo féle Rom szimpatikusabb akkor a fenti sort a 3,a, pont után annak a telepítésével végzed (ezt is lehet akár a Rom Managerből is)
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
zho-lee
addikt
válasz Kaloz86 #3817 üzenetére
A simre mentésre nincs ötletem, de a myphone explorer-rel biztonsági mentés, majd az új romra vissza
Szerintem a legegyszerűbb, leggyorsabb megoldás.
(kell a telefonra akkor a myphone explorer client, market/free)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Kicsit visszább szó volt ikonokról, nos én találtam egy oldalt, nagyon jó ikonok vannak!
Findicon.Baloldalt be lehet állítani, hogy a háttere átlátszó legyen, és a méretét is. Max 48x48-t szoktam.
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz poffsoft #3828 üzenetére
Am: adw ex, és ice cream sandwitch 3d blue cm7 téma.
Plusz az ikonok, az előbb linkelt oldalról.A winfosból meg jó lenne kimászni, de lassan megy sajnos.
Gyűjtenem kell egy újabb vasra, aztán arra bármi, csak ne xp"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
szoke12
őstag
válasz zho-lee #3829 üzenetére
Ha jól tom, xp nem naon szereti az android néhány funkcióját kezelni.
De ő a legstabilabb win mégis. (W 7 ide vagy oda).
én egy éve álltam át, végleg. Így nem kellett gépcsere, ami tervbe volt. Linux: jobb, szebb, gyorsabb, egyszerűbb (a 7-nél is szebb). Ja és ingyenes. A droid is linux kernelen fut, és látod, hogy jól megy."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
törölt tag
Hali. Elképzelhető, hogy hozzájuthatok 1 ilyen készülékhez. Amire nekem nagyon kéne, az az, hogy az ilyen okosokon állitolag wifin elérhetem az otthoni routeres hálózatot. Ez igaz? És ugyanúgy netezhetek MSN-ezhetek fészbukozhatok stb a telefonnal mintha a laptop előtt ülnék::? És persze a fő kérdés a 858-asba van e wifi és eme kritériumot teljesíti e nekem. Továbbá még életembe nem volt androidos telóm, szeretek zenéket tenni, meg játékokat a telefonra, (esetleg filmeket ha elbírja) a kérdés, ebbe már van operációs rendszer. össze tudom vírusozni a készüléket és ezáltal taccsra tenni ? (ettől félek leginkább, és ezért se jött még nálam szóba androidos teló) köszi.
-
szoke12
őstag
válasz #27441408 #3831 üzenetére
Tudtommal nincs még rá (túl sok) vírus. De ha ilyen helyzet áll elő, legfeljebb újrarakod.
Eszméletlen mire képes egy droid. Tán ez a legolcsóbb droid, de élvezhető.Fb chat van, és szerintem msn is, bár azt még nem próbáltam.
Ui: most is a droidról írok.
[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
szoke12
őstag
válasz #27441408 #3844 üzenetére
1Ft-ot kiadni egy 20E értékű telóra?... Hát jól gondold meg!
A netes film a lefedettségtől / hálózattól függ, hogy szaggat-é. De rossz lefedettség esetén is elég jó szokott lenni.
Ha meg a film kártyán van, tiszta sor.[ Szerkesztve ]
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
Kaloz86
csendes tag
Sziasztok,
Először is köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, tegnap sikeresen feltelepítettem a CM7.2 1.0-ás verzióját.
Nagyon megvagyok vele elégedve, gyors, szép, megbízható, stb.
Egyetlen egy problémám van vele, az aksi még gyorsabban lemerül mint eddig.
Reggel vettem le töltőről, kb 1 órát nyomogattam ma a telót és délután 5-re teljesen lemerült. -
törölt tag
Lenne még 1 kérdésem, az érintő kijelző, hogy bírja a nyomkodást, ezt is ki lehet koptatni mint a rendes nyomógombos telefonnál ?
(#3845)
Arra céloztam, hogy én a leírtakon kívül nem nagyon használom másra plussz még mp3 és rádió ezt a kisebb testvére is tudja. No ezért kérdeztem megéri e ha nincs kihasználva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest