- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Vodafone 858 / Huawei U8160
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstibi
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a SmartLucky2.0-ás romot a telefonra, először úgy tűnt hogy minden rendben van, de azóta semmilyen alkalmazást nem tudok telepíteni sem a marketről, sem sd kártyáról.
Csináltam gyári visszaállítást is , majd újra felraktam a romot, de ugyanaz az eredmény...
SD-ről elindul a telepítés, majd ezt írja: "Az alkalmazás nincs telepítve", vagy marketnél letölti az alkalmazást és közli, hogy "Installation unsuccessfull".
Van valami ötletetek, hogy mit tudok tenni? Bízom benne hogy csak valamilyen beállítás amiről még nem hallottam. -
etooo
senior tag
Ha jól értettem a nemlétező olasz tudásommal, azt írta ma a srác, h elkészültek vele (overclock 729 mhz-ig, ill. underclock 30 mhz-ig), csak még pár napig tesztelik.
-
Jane16
csendes tag
Lehet, hogy kicsit idegesítő, hogy folyton kérdezősködöm, de nagyon zöldfülű vagyok még ebből a témakörből. Kezdem kapisgálni, hogy mire jók ezek, de az overclockot már végképp nem értem Az mire jó? Annyit tudok, hogy ez garanciavesztéssel jár, a rom is?
-
Revoltek
aktív tag
Az overclock arra jó, hogy a processzornak az órajelét tudod állítani a neked megfelelő állapotra. Alapból 600 Mhz-t bír ennek a telefonnak a procija, de ha felhúzod, akkor 700+ Mhz-en gyorsabban futnak az alkalmazások. Viszont így jobban merül a telefon is, nagyobb teljesítmény --> kevesebb készenléti idő (ha nyomkodod a telefont).
A custom rom-ok gari vesztéssel járnak, de ha van valami probléma akkor visszarakod a telefonra a gyári rom-ot és úgy adod be a szervízbe. -
cstibi
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat! Ma délelőtt többször oda-vissza pakoltam a gyári és a Lucky romokat. Wipe-oltam, gyári visszaállítást nyomtam, de ugyanaz maradt minden. Vodás rommal bármit tudtam csinálni, moddolttal viszont nem engedett telepíteni...
Az előbb mérgemben újra partícionáltam és leformáztam az SD-t, azóta úgy néz ki, hogy megy a telepítés. http://itcafe.hu/dl/s/d2.gif[ Szerkesztve ]
-
Jane16
csendes tag
Tudom, sokat beszélgettetek erről, de pontosan mit és hogyan kell csinálnom, hogyan kell ezt feltelepítenem? Kérlek, ne ilyen "szakszavakat" használjatok, mert nekem ez teljesen kínai. Vagy annyira bonyolult, hogy inkább hagyjuk?
-
Revoltek
aktív tag
1.) Rootolnod kell a telefont. Ez azt jelenti, hogy olyan jogosultságokat kapsz a rendszerben, amit a sima felhasználó nem. Ehhez a z4root nevű programot kell használni. Innen tudod letölteni. Mielőtt letöltenéd kapcsold ki a vírusirtód, mert ez a program olyan összetevőket tartalmaz amit vírusnak érzékelhet a vírusirtód, de nem kell megijedni, ez a program hivatalos honlapja és biztosan nem vírus. Ha letöltötted rá kell másolnod a memóriakártyádra. Ezután megkeresed egy fájlkezelő programban a programot a memória kártyán és telepíted. Ha feltelepítetted utána megnyitod a progit és kiválasztod a permanent root-ot. Újraindul a telefon és ha mindent jól csináltál akkor rootolva van a telefonod.
1.1) Le kell töltened a SmartLucky 2.0 rom-ot, amennyiben ezt sszeretnéd felrakni. itt van a link.
2.) ClockworkMod Recovery program telepítése. Ezt le kell töltened és a memóriakártyád gyökérkönyvtárába kell másolnod (gyökérkönyvtár=a memóriakártya főkönyvtára). Következőnek le kell töltened magát a programot, ez csak rootolás után működik, de ha jól csináltad az első lépést akkor működnie kell. Innen tudod letölteni. Ezután megnyitod a programot. Rámész a programban a Recovery fülre. Ott ráböksz az Install Recovery-re. Kiválasztod az img fájlt és ok. Rövid gondolkodás után kész is. Ezután rányomsz a Reboot into recovery feliratra. Újraindul a telefon. Ha szeretnél biztonsági másolatot csinálni, akkor a backup-ra kell vinni a hangerőszabályzóval a kijelölést, majd a bekapcsológombbal kiválasztod.
Ha nem akarsz biztonsági mentést, akkor csak szimplán válaszd ki az "install zip from sdcard" opciót. Itt ki kell választanod a SmartLucky ROM-ot és már telepíti is. Kb 10 percig telepíti, majd újraindul a rendszer. A telepítés utáni első bekapcsolás kicsit hosszabb, mint a többi. Ezután használhatod is a telefont.
Remélem sikerült úgy leírni, hogy mindent megértettél és sikerült megcsinálni a műveletet.
A leírás elkészítésében Etooo kolléga leírása volt segítségemre. -
Badman 4ever
őstag
Sziasztok!
Van a háznál egy ilyen telefon és sehogy se tudtunk adatkapcsolatot csiholni hozzá, pedig már mindent kipróbáltunk, az adatforgalom engedélyezve van, de egyszerűen nem kapcsolódik a hálózathoz, pedig van hozzá rendelve internetes csomag. Csak Wi-Fi-n keresztül lehet vele kapcsolódni. Van valami ötlet a problémára?Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
etooo
senior tag
válasz Badman 4ever #370 üzenetére
az APN is be van állítva a csomaghoz megfelelően?
más:
Megjelent a SmartLucky2.1 (oc 729mhz-ig, uc 30mhz-ig, valamint wifi n támogatás 75mbps-ig a lényegesebb változások), így hirtelenjében lefuttattam rajta jópárszor a linpack-et 600mhz-en, és 729en, átlagosan olyan 13-15%-al javult a teljesítmény linpackben.
Elvileg azért 729mhz lett választva, mert az még biztonságos érték, de mivel friss a rom, és nemigen vannak róla vélemények, biztosra nem lehet tudni Szóval a pozitív visszajelzések megjelenéséig legfeljebb vállalkozó kedvűeknek ajánlom[ Szerkesztve ]
-
beefjeez
senior tag
sziasztok, bocs a hülye kérdésért, de találtam a képeim között egy fruit ninja játékban készült, és androidhen mappában van. ezt hogy csináltam? amugy várok kicsit a tapasztalatokkal a romhoz és én is felrakom a 2.1 et
-
Revoltek
aktív tag
válasz Badman 4ever #370 üzenetére
Beállítások -> Vezeték nélküli és mobilhálózatok -> Mobilhálózatok ->
Adat engedélyezve legyen kipipálva
Az access point menüpontban pedig válaszd ki, hogy feltöltőkártyás, vagy előfizetéses vagy.
Újraindítod a telefont és működnie kell. Nekem működik. -
mester1242
tag
Hali!Felraktam én is az új romot. Nekem eddig bejön, bár a 30 MHz-es UC-t nem tudom megérteni hogy minek?! Annyival pihenő módban is elhalálozik a vas.
-
Badman 4ever
őstag
Igen, be van állítva, sőt hoztunk létre egy saját APN-t is és azzal is megpróbáltuk, sikertelenül.
(#373) Revoltek: Ezzel kezdtük.
Minden hagyományos módszert megpróbáltunk, még a telefon is vissza lett állítva a gyári beállításokra, de semmi eredmény, úgy fest be kell menni vele a Vodafone-hoz és lehet, hogy garanciáztatni is kell.
[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
mrkatona
tag
Sziasztok fórumozók!
Na, csatlakozom hozzátok. Nemrég beruháztam én is egy ilyen 858 smart készülékbe és azt kell mondjam, hogy nagyon megérte az árát!
Navigáció, wifi, internet minden jól megy rajta. A cikk alapján sokkal rosszabbra számítottam...
Aki idáig tanácstalan volt és nem bízott benne, annak csak ajánlani tudom a vételt!Kérdésem is lenne hozzátok.
Aki már felrakta a SmartLucky 2.0-ás romot a telefonra az a multituch-on kívül még mire számíthat?
Van benne más újítás is? Érdemes felrakni? -
beefjeez
senior tag
sziasztok, ma, többször lefagy a főképernyőn a telefonom, aztán egy idő után kiirja: az inditó nem válaszol. majd elindul egy hivás, cimzett nélkül, tehát csak a képernyő. ez milehet, szoftver, mert én arra gyanakszom, vagy hardver? alap gyári rom van rajta, szerintetek vissza vigyem, vagy próbáljam rárakni a smart lucky 2.1?
-
etooo
senior tag
válasz beefjeez #377 üzenetére
Nem tudom mi lehet a probléma, de én első körben lecserélném a gyári launchert a launcher pro-ra, mert gyorsabb is, jobb is, hátha a problémád is megoldja. Ha nem, akkor megpróbálhatod újrarakni a romot, ha azután se jó, akkor vissza a gyári rom, és ha még mindig rossz, akkor szervíz.
-
prolin
tag
Sziasztok,
kicsit mas problema.. Mar jo ideje jatszom a testreszabassal, de meg nem vagyok elegedett, nem talaltam meg a stilusom.
Kiprobaltam az osszes nepszeru home cserelot, 2 volt ami keves helyet is foglal es jol is megy. A Zeam launcher-ben konnyen lecsereltem a dock alkalmazasait (ez nagyon fontos volt), de nem tetszik, hogy nem tudom skalazni az ikonokat. Igy az ikonok alatti feliratok nagyon picik, alig olvashatok..
A masik a Launcher7 ami tetszik mert minimalista, (hehe szgepre soha nem raknek windows-t, ehhez kepest.. ) Ezzel viszont az a bajom, hogy a wifi, gps, stb. on/off widgetek megint rosszul skalazodnak, alig latszanak egy-egy ikonban.. Vagy pl. a "Futo alkalmazasok"-at nem lehet kitenni sehogyan sem a home-ra..Otletek? Esetleg egy harmadik launcher?
Fontos, hogy a dock-ot cserelhessem, mert a bongeszo-t nem hasznalom annyira gyakran, hogy fooldalon legyen, es hogy egy erintessel tudjam ki-be kapcsolni a wifi-t, vagy gps-t..
-
zho-lee
addikt
Sziasztok!
Érdeklődő lennék csak e telefonnal kapcsolatban.
Jelenleg Voda 845-öm van, de gondolom nem sokkal másabb ez a telefon sem..
(root, romcsere stb..)
A tesztben azt írták, hogy fix 5 db alapképernyő, a dokk nem testre szabható.
Kérdés az, hogy ez rom/launcher csere után gondolom változik..?
Második kérdés, hogy a nekem tetsző Go Launcher gondolom eldöcög ezen a készüléken is.
Harmadik, a hárombetűs navi is?
Armonra, vagy Clockwork jobb rá?Köszönöm a segítséget előre is, mert sürgős lenne.
De gondolom, ha visszaolvasnék meg lenne, csak ma itt lesz a főnököm.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
beefjeez
senior tag
nem múködik a linkje a clockwork recovery nek, nem találom, csak ezen az oldalon itt meg 404..
-
mrkatona
tag
recovery-clockwork-4.0.0.2-u8160.img
Sziasztok!
Akinek megvan a fent nevezett file az légyszives töltse már fel valahova.http://android.podtwo.com már megszűnt létezni.
Köszi.
-
zho-lee
addikt
A 3 betűs oké, eljutottam odáig (#118), az elejétől..
Romcsere esetére még egy kérdés: utána vissza lehet ezt is gyári állapotra hozni..?
(mint a 845-öt)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Sharkweb
aktív tag
Találtam egy 4.0.1.4 -es változatot[link]
-
etooo
senior tag
Akkor már tárgytalan, hogy feltöltöttem, de azért itt van
Illetve a RecoveryManagert is feltöltöttem, láttam az is meghalt, hátha kell valakinek.zho-lee:
845höz képest majdnem ugyan azok a módszerek, csak itt ugye kevesebb a gomb (szóval csak a hangerő gombokat kell megfelelően nyomvatartani)
Részemről mindig azzal kezdem, hogy a gyári launchert kidobom, és a helyére Launcher Prot teszek (go-ról nem tudok így nyilatkozni), ebben szabadon állítható a dock, és max 7 képernyőt engedélyez, és nem utolsósorban gyorsabb is.
Hárombetűs navi is szépen, pontosan szalad rajta.
Szvsz Clockwork, legalábbis már azt szoktam meg
Természetesen vissza lehet rakni a gyári romot, leírás itt.beefjeez:
Mióta az 1.2-es color verzióról láttam képeket, nem merek felrakni colort, olyan csúnya volt szegény De lehet, hogy azóta már változott.[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
válasz beefjeez #391 üzenetére
Úgy csak a gyári romot lehet telepíteni. Telepítsd fel a RecoveryManagert, aztán azzal a Clockwork-öt, majd vagy a programban kiválasztod, h recoveryben induljon újra, vagy kikapcsolod a telefont, és a hangerő fel és bekapcs gomb nyomvatartásával bekapcsolod amíg meg nem jelenik a recovery.
Recoveryben ajánlott egy wipe data/factory reset (töröl midnent, szóval ajánlott elötte biztonsági mentéstcsinálni a fontos dolgokról), majd "install zip from sdcard", "choose zip from sd card", kiválasztjuk a romot, majd yes, és telepíti is.
Dióhéjban
De kicsit fentebb megtalálod ugyan ezt[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
etooo: köszönöm a választ!
Zoli
Szerk: akkor gyakorlatilag ua a két pirosdroid..
Érdekes, a fórum is..
Valakinek ezek szerint armonra is elmegy rajta, akinek meg a clockwork tetszik az...
Szeretem, ha lehet választani.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
mrkatona
tag
Köszi a file feltöltéseket!
Kiváncsi vagyok milyen lesz a SmartLucky 2.0. és a multitouch!
-
beefjeez
senior tag
köszi mindent, nagyon gyors volt a 2.1 telepitése, és gyors is kösz mindent etooo és revoltek
-
prolin
tag
Koszi!
Kiprobaltam megint a Launcher Pro-t, de vegul visszatertem a Zeam-ra, ami nekem kell azt tudja az is. Egyszer sem fagyott le, es kisebb helyet foglal, talan gyorsabb is, de ezt nem mertem le.. A ZDbox viszont nagyon nyekeregve indult, igy lett a Widgetsoid ami tudja azt a 4 on/off-ot ami nekem kell, illetve a clock widgetje egeszen klassz, mert az ora alatt ott van a riaszto beallitasa, a datum alatt meg a naptar.. Ezzel meguszok ket + ikont.
Ugyhogy a kezdolapom most ugy nez ki, hogy lecsereltem a dock alkalmazasait es tettem sajat ikonokat is, ora + on/off widget es 2 db. ikonos widget gyorshivasra. Amit tudtam atpakoltam az SD kartyara, egyelore nem tapasztaltam nagy lassulasst, aztan ha nagyon enne az aksit, akkor nem tudom mi lesz..
Vegulis most ezek mennek allando jellegel: Zeam, Widgetsoid es a DVR.. Ennyit sztem regebbi Androidok is kibirtak..
[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
Nem tudom ismeritek-e a Hi Suite-ot, igaz a kompatibilitási listában nincs benne a telefonunk, de működik rendesen, és van benne egy-két hasznos funkció.
szerk: smartluckyban van alapból hozzá kliens, és így akár wifin keresztül is lehet sync-elni az adatainkat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest