- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
nemtudom szerintem stock icst kéne portolni teljesen lecsupaszított kernellel, animációk áttűnések nélkül, régi markettal szállítva gáyri cuccokat kikapni és könyebbsúlyú ingyenes megoldásokat tenni bele azt is 50-60mb os telepítővel akkor lenne esély korrekt sebességre.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
elfelejtette
veterán
Ja. Szólni kellene qltsarnak, hogy kellene csinálnia valamelyik működő ics-ből egy minimal edisönt...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
A ma esti próba telepítés TakisBeskos Miui gb-je lesz...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
RaZroX
addikt
-
ducsidu
senior tag
válasz elfelejtette #17103 üzenetére
Szerintem Alberto96 romja gyorsabb és stabilabb.
-
elfelejtette
veterán
-
duo
addikt
válasz elfelejtette #17106 üzenetére
ha már kicsit gyűröd dobj már infót a tapasztalataidról. KArácsonyra megy az unokaöcsémnek a v845 és a leggördülékenyebb GB-t akarom feltenni neki. per pillanat a gravity lite van fentt ducsidu munkája, nem rossz de azért kiváncsi vagyok hogy ahhoz képest ez pl mit tud.
-
elfelejtette
veterán
Eddig egész simán megy, az egyetlen dolog, ami nem tetszik benne az az, hogy nem tudok rá témát tenni, mert nem történik semmi, ha meg csak háttérképet akarok cserélni, akkor dob egy force close-t...
-
elfelejtette
veterán
válasz elfelejtette #17108 üzenetére
Mégis sikerült, én lenni nagyon boldog! :-)
-
duo
addikt
válasz elfelejtette #17109 üzenetére
Mi volt a probléma? miért nem sikerült és hogyan jött össze?
-
elfelejtette
veterán
Szimpla figyelmetlenség.
Az eddig használt romok az sdcard/miui/theme mappában tárolták a témákat, ez a rom is látja ott, de aktiválni csak akkor tudja, ha a data/system/theme mappában vannak.
De ezt leírta TakisBeskos az #1-es hszbe az xda-n..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
elfelejtette
veterán
Most olvasom, hogy Alberto96 gyűjtögeti a fordításokat, már 24 nyelvet összeszedett, van rá némi remény, hogy bekerüljön az 1.6-os verzióba, csak akkor lehet, hogy csúszni fog a frissítés a hónap közepéről a végére...
Egyébként már TakisBeskosnak is pedzegették ezt a dolgot, ő azt írta, hogy ráfekszik a témára amint lesz egy kis ideje."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
RaZroX
addikt
válasz elfelejtette #17112 üzenetére
Várom nagyon az 1.6-ot.. az 1.5 nálam olyanokat csinál, hogy hívnak telefonon és a lockscreen hozza be, és vagy 15 másodperc mire megjelenik, hogy ki hív.. meg maga a lock screen is elég lassú meg sokszor lefagy a rendszer..
This is the way
-
elfelejtette
veterán
válasz RaZroX #17113 üzenetére
És ezeket megírtad Albertonak is? Mert csak akkor van rá esély, hogy javítva lesznek...
-
RaZroX
addikt
válasz elfelejtette #17114 üzenetére
Nem. Ezek a hibák biztos nem csak nálam vannak szóval valószínűleg tudja ő is, meg mások is írták neki.
This is the way
-
elfelejtette
veterán
Úgy látom Alberto felvette kötépső névnek a "gyors"-at, mert azt írja, hogy talán már holnapra kész lesz az új rom.
-
RaZroX
addikt
-
elfelejtette
veterán
-
Bogyi007
veterán
lasynak van egy nagyon alap romja - barátnőmnek azt pakoltam fel a 845-re.
Jónak tűnik.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Lasynak itt elérhető egy nagy droidos gyűjteménye
Itt a root & Rom könyvtárban a Lasy v1.0 rom.zip lesz az ami neked is kell.Itt meg nagyon jó androidos s főleg Vodafone845-el kapcsolatos írásai vannak neki.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
RaZroX
addikt
Melyik is most a legjobb GB V845-re ?
This is the way
-
kexksz
addikt
Hali.
Mi a legegyszerűbb mód arra, hogy újrarakjam a telefon szoftverét? Az alap van rajta. Vagy felőlem frissítés is jó, ha van valami egyszerű program ami elvégzi, lényeg, hogy bármilyen szűz rom kerüljön rá minél egyszerűbben.
-
elfelejtette
veterán
válasz kexksz #17126 üzenetére
A leírást nem éred el, mert nem megy az androidunderground.info oldal. Viszont a letöltő link még működik. Az ott található filet leszeded, kicsomagolod az sdcard/dload mappába, és újraindítod a telefont helyreállító módban (telefont kikapcsolod, majd
a hangerő fölfelé + telefon letétel +
bekapcs gomb megnyomásával
megjelenik a FIRMWARE UPDATE
menü, és megcsinálja.
Ez kb 5-6 perc, és olyan állapotban
lesz mintha most hoztad volna ki a
boltból)."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kexksz
addikt
válasz elfelejtette #17127 üzenetére
Oké, köszi. Ehhez kell, hogy legyen fent rajta bármi? (Recovery vagy ilyesmi.) Vagy megy az érintetlen gyári val is? (Jelenleg nem tudom kipróbálni.)
-
kexksz
addikt
válasz elfelejtette #17129 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz RaZroX #17113 üzenetére
Most nézem, hogy írja Alberto, hogy össze van pakolva az 1.6, gőzerővel megy a tesztüzem, talán valamikor a hétvége folyamán kint lesz...
-
L_YKing
addikt
válasz elfelejtette #17132 üzenetére
Szia!
Tudnál "mondani" olyan romot ami kevésbé szívja le az aksit?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Lasy
veterán
-
elfelejtette
veterán
Letölthető Alberto96 legújabb 1.6-os romja!
-
Black&White
addikt
válasz elfelejtette #17139 üzenetére
Ha megkérhetlek pár nap múlva írj egy-két sort a tapasztalatokról.Érdekelne, de van egy viszonylag "belakott" joilaroi ROM-om, amit nem kukáznék csak úgy.
Köszi! -
RaZroX
addikt
-
RaZroX
addikt
Na közben én felraktam az 1.6-os MIUI-t, belakom, használgatom kicsit aztán majd írok összehasonlítást az 1.5-höz képest.
This is the way
-
RaZroX
addikt
Linux alatt hogyan kell feltenni az Amonra Recovery-t ? Szerintem vissza teszem az FZF 5.2-t..
This is the way
-
RaZroX
addikt
-
elfelejtette
veterán
Recovery Manager programmal próbáltad már felrakni az Amonra recoveryt?
Nekem sajna a wifit nem állt még módomban letesztelni, de a mobilnet megy rendesen. Eddig minden általam eddig használt funkció működik, és az, hogy csak részben magyar, az kicsit túlzás, nagyrészt magyar, és ez nekem elég."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs