Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    Na jol megszivattam magam. Vala eredetileg a viber (lanyaim raszoktattak) a mobilomon. Jelenleg epp huawei p10, android 8.0.0, majd lett az asztali alkalmazas, mert gepelni megiscsak jobb rendes bill-en, egy win10-es kis notebook-on.
    Kaptam ceges telefonkent iphone-t (7-est, legfrissebb 11-essel), es hat valahol nekem elcsuszott az az info, hogy tobb helyen lehet telepitve, de csak egy _mobilon_. Felraktam az iphone-ra is, de a regi szamommal, hiszen nalam van az is, tudom aktivalni. Ott minden rendben is van, na de az androidon azota 2 masodpercig latom az alkalmazast, es kiszall.
    Automatikus mentes nem volt beallitva, es bar jo lenne a mobilos teljes mult (sajna luke modon van benne 1-2 info amit "majd lementek"), de vegulis a lenyegesebb, frissebbek megvannak a noebook-on is.
    Kiserleteztem azzal, hogy iphone-rol torlom (sose volt ios-em, az is fura hogy nem lehet a keszulekrol fullra torolni vagy a telszamtol elvalasztani anelkul, hogy ertesitene a tobbieket... mert ha menne csendben atirnam a ceges szamomra), meg az androidon cache-t torlok, de gondolom valami atregisztralas kene.
    Van valaki aki mar vegigszivta ezt es tudja, hogy mi a legjobb modszer? Tul sok nekem az ismeretlen az egyenletben.
    (BTW most epp egyebkent az asztali se indul, mert az biztonsagi frissiteskent egy QR kodot mutat - az androidomhoz, amit szinten 2 sec lelovessel jutalmaz, az iphone meg konkretan szol hogy ez qr kod de szerinte nincs benne adat...)

Új hozzászólás Aktív témák