Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shootme2

    aktív tag

    Sziasztok

    Pont 1 hónapja használom a Thor-t úgyhogy én is leírom a véleményem.

    Eu Stock-tól vettem pénteken reggel leadtam a megrendelést hétfő reggel a kezemben volt a telefon.

    Hangminőség: Jól hallom a másikat és engem is jól hallanak a túloldalon szóval ez rendben van.

    Érintő: Scroll hibám nincs. Megnéztem a videót róla de nem tudtam előidézni azt a jelenséget a kis mozdulatokat is szépen érzékeli a nemrég írt youtube tekerésnél sincs semmi probléma.

    Kijelző: Szépek a színei (X5 pro-t mellé téve elég nagy a különbség a thor javára) jók a betekintési szögek és a fényereje is rendben van.

    Rendszer: Nagyon gyors elég nehéz megakasztani chrome-ban 30+ lapot megnyitva lapváltáskor látszik hogy picit lassabb de ennyi. Nem fagy nem indulgat újra.

    Akku: Egész napos adatkapcsolattal rengeteg netezéssel közepes fényerővel 4 óra körüli kijelző időt tud alacsony fényerővel 5-6 óra is megvan. 10%-ig normálisan merül a 10% alatti rész viszont 1-2 perc alatt eltűnik ráadásul ha 10% alá merül akkor amennyivel 10% alá ment annyival kisebb lesz a max töltöttség pl. 7%-ig merítés után csak 97%. Néhány töltés és restart után helyreáll ez a kis megszokható apró hiba. Frissítés előtt is ilyen volt.

    Ujjlenyomat olvasó: Tökéletesen működik kb. 1 hétig használtam de számomra nem praktikus a használata visszatértem a csúsztatáshoz.

    Kamera: Alkalmi fényképezésre jó nem nagy durranás.

    Hálózat: Telenor-os kártyával oda van szegelve a 4G-re nem ugrál stabilan tartja.

    Wifi: Erős és stabil viszont nem szereti a wep titkosítást.

    GPS: Gyorsan talál jelet és pontosan navigál. Sygic-al használom.

    Egyebek: A gyári töltő elég jó viszont a kábel semmirevaló. Frissítések gond nélkül felmentek. Értesítési led hiánya engem nem zavar sőt igazából haszontalannak tartom.

    Összegezve szerintem nagyon jó kis telefon az árát mindenképpen megérte azt a néhány apróbb hibát meglehet szokni. Hibátlan telefon nem létezik...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák