- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
A nem néz ki túl jól dolog ez rendben, na de egyelőre én úgy látom, hogy az AMD nem tud gyártatni, mert nincs kapacitás. Az Intel tud, és nem nagyon érdekli az embereket, hogy 11. genes i5, i7 vagy u4700, 5xxx fut a notebookjába, mert a kettő processzor kb biztonságban már egy szinten van az AMD persze sokkal gyorsabb lesz, na de ha nem nagyon van, akkor engem sem annyira érdekel, hogy 10 nm-en vannak, vagy 7 nm-en. Ez teoretikus vitának elmegy, de a való világban mennyi esélye van annak, hogy 1000 emberből 800 azt mondja, hogy nekem AMD kell, mert ezért meg ezért meg ezért, mert a gyártástechnológia és nem tudom mi.
Nagyon kevés. Így az Intel előnye itt elvitathatatlan, mert egy komplett valami van a kezében, még ha valóban, gyártástechnológiában, biztonságban sebességben nem jobb. De annyival nem is rosszabb, mint pl 2012-4-ben egy AMD A10-es processzor és egy I7 viszonya volt. Szóval persze igazad van, de itt kb annyi a különbség mintha azt mondanám, hogy a VW polo annyival jobb autó mint a Suzuki Swift, hogy a kettő között ég és föld a különbség. Nyilván ez nem igaz.
Egy átlag mennyit fog észrevenni sebességben egy 11. genes intel és egy AMD u4000 között. Semmit! -
hallador
addikt
Ha csak a Nobel díjakat nézem akkor mi egy világverő nemzet vagyunk, ha azt, hogy ebbe mennyi pénzt fizettek a magyar kormányok és mennyi hozott Magyarországnak sikert, akkor pont egy. Akkor tulajdonképpen ez mit is ért ja semmit de jól hangzott.... Még lehet vele a népeket hülyíteni. Ez is valahogy így van nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 2700X + Wraith Prism hűtő / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest