Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i3odnar

    csendes tag

    válasz csababarca #1130 üzenetére

    Azt írtam, hogy Amanda addig érdekes, amíg mások háta mögött fortyog, amiért a legtöbben sarazzák itt a fórumon is és lehet, hogy ez okozza majd a vesztét is, plusz személy szerint nekem sem tetszik az általa képviselt játék, viszont amikor nem fortyog akkor el van tűnve, mintha nem is létezne. Nagyon támogatnám, ha a szombati párbajig összeszámolnánk hányszor lesz a kamerák középpontjában amiatt, hogy másokat beszél ki a háta mögött vs. amikor épp "normális" a többi villalakóval. :D

    Lehet rosszul fogalmaztam, de nem azt akartam bebizonyítani ezzel, hogy egyáltalán nincs manipulálva szerkesztés által a műsor, és az idézet is a 24órás live megfigyelhetőségre irányuló kérdésre adott válasz volt és egyébként már nem köti szerződés az RTL-hez ezért is beszélhetett róla. Én elhiszem neked, hogy voltak az általad említett dolgok, belekötni nem tudok és nem is akarok egyrészt azért mert nem vagyok képbe az előző jó-pár széria történéseivel nem néztem őket, illetve a stúdióba sem látok bele. A jelenlegi szériára korlátozva viszont megtartom az állításom, miszerint game changer manipulálást kevés eséllyel tudnak megcsinálni (pl. hogy Amandát ők tüntetnék fel ilyen színben és valójában egy kisangyal vagy hogy Gábor valójában nem kavarta a szart, hanem tényleg mindenkinek csak jót akart és a kiesését a vágások okozták, na remélem érted mire gondolok :D ). Ebben a szériában talán 2 vágás volt fura, az egyik amikor ugye Dani balhézott, a másik pedig a Gábor kiesése utáni napon vágtak be egy-egy olyan bejátszást amikor bevallotta, hogy lehet ő is hibázott, de ebbe megerősítést kérek vagy javítson ki valaki, ha nem jól mondom.

    Egyébként Osváth Zsolt "ZSHOW time"-tól volt az idézet, nem iszom a szavait, csupán hitelesnek tűnő infókkal szolgált az egyik videójában erről a témáról.

    Ezzel a hasonlattal nem értek egyet.. Fizikailag nincs veszélyben Virág, nem tudom, hogy hoztad ide az erőszakot. Az, hogy Dani szuggerálja, verbálisan gyalázza nyilván minősíti Danit, de nyilván van egy kedvelhető, szerethető oldala is amit a Virág is lát benne. Onnantól, hogy Dani nyílt lapokkal játszik vele szemben és Virág ennek ellenére választja "párjaként", sőt még meg is mondja, hogy neki ez tetszik és jó ez így ahogy vannak.. meg nem veszi a szívére.. és nem egy ilyen kapcsolat létezik az életben sajnos vagy nem sajnos, de onnantól, hogy ők ténylegesen jól elvannak, felesleges foglalkozni ezzel.. Virágnak tényleg megvan minden lehetősége, hogy lépjen Danitól minden következmény nélkül, (ezért sem értem ezt az erőszak hasonlatot) innentől már inkább kínos hatást vált ki, ha sajnálgatni kezdem Virágot, amikor ő tök jól elvan. Innentől inkább poénként jönnek le ezek a beszólások kettejük között..
    Egyébként tényleg van olyan lány akinek imponál ez az alpári bánásmód és még igényli is :W .

    Na szétestem így a végére egy kicsit.

    Mai összefoglaló:
    Amanda: "Bálint megpróbál rossz színben feltűntetni." Szegénynek még mindig nincs meg fejben, hogy tizen X kamera figyeli őket nap mint nap.:DDD Nem hiszem, hogy Bálint 2-3 mondata fogja majd meghatározni a nézők véleményét Amandáról. :N

    Így az összefoglaló végére:
    Renátó tippjeire Amanda helyében nem nagyon hallgatnék, Gábor tudna erről mesélni. :C

Új hozzászólás Aktív témák