- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Tsebacsi #583 üzenetére
“...Vevő vagyok értelmes, normális eszmecserére,...”
Már elnézést, de....
Az első hsz.-aid alapján ki az, aki veled tud értelmesen beszélgetni? Én speciel nem vagyok vérfan, de valahogy mégsem látom a hajlandóságot tőled, hogy normálisan eszmét cserélj bárkivel. Bár van párod itt egy jópár, akivel értitek azt a nyelvezetet, amit használsz. Tapsikolós, nyelvnyújtogatós, dedós, be-be-beee, stb.hozzászólásokkal...igazán szakmaiak és értelmes eszmecserére hajaz...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
-
kuntics
aktív tag
válasz Tsebacsi #583 üzenetére
Korábban már leírtam,nekem tetszik ez a telefon,az árával én sem vagyok kibékülve. Mondjuk én max 60k-t adok egy telefonért használtan,ez meg nem mostanában lesz annyi. Jelenleg a régi se-t használom megelégedettséggel. Az én igenyeimnek teljesen megfelel. És nem azért használom,mert S(zegény) E(ditiont) és nem tellik másikra,(szerencsére megengehetném magamnak a 11pro-t is)hanem mert méretben megfelel,alkalmi tartalomfogyasztásra bőven elég. Engem (meg még szerintem elég sokakat) nem érdekel a káva,meg a proci órajele stb. viszont a zsebben való tárolás, az OS fontosabb. Igaz,ez egy tech oldal,de mindenkinek más a prioritása. Piaca bőven lesz,az biztos.
Majd 5 év múlva az X házába pakolják bele az akkori friss belsőt,de akkor is lesznek majd bőven kritizálók...
(Nem vagyok fanboy,csak felhasználó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nintendo Switch
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest