Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Project Ara te vagy az?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
törölt tag
Nekem bejon ez a stilus amit ez a brand kepvisel. Ujrahasznositas, szetszedhetoseg.
Viszont, ha belegondolok mennyibe kerul es azert miket is kaphatnek mar nem tunik annyira vonzo vetelnek.
Az ujjlenyomat olvaso nagyon fent van. Szerintem tul magasan. Az akku sem valami combos de legalabb a kamerat lehet upgradelni ami jo. A kava a kijelzo alatt-felett is lehetne azert 2020-ban kisebb. A szoftverfrissitesekkel megint csak nem tudom hogy all a ceg. Rendesen jonnek ra vagy immel-ammal.
A masik meg amit sosem ertek meg, hogy ami ujrahasznositott anyagokbol keszul az miert nem olcso, hisz azt az anyagot nem kell ujra kibanyaszni, eloallitani. Vagy az olcsobb lenne, mint az ujrahasznositas? -
kretenallat
senior tag
Megneztem en is kozelebbrol a telefont. Ha ar/ertekben nezed a dolgot, akkor nyilvanvaloan nem ez a te keszuleked, hacsak nem tekinted erteknek, hogy az ellatasi lancban dolgozo emberek illetve a kornyezet is meg vannak becsulve (anyagilag is).
Az ujjlenyomat olvaso nekem is nagyon magasra pozicionaltnak tunt, amig ra nem jottem, hogy ez kb a mostani telefonom merete (redmi 3), nem pedig napjaink tepsifonjaie... Megnezve a keszulekem hatoldalat, kb ugyanott van.
Az also-felso kava mereteben szerepet jatszik a modularitas/javithatosag is. Minel jobban ossze akarod nyomoritani a dolgokat, annal nehezebb megoldani a roncsolasmentes szerelhetoseget, itt pedig ugy dontottek, hogy ez nem elsodleges.
Az ujrahasznositott anyag nem feltetlenul olcso, de az ar jelen esetben inkabb a dolgozok es beszallitok fairtrade megfizetese miatt lett magas szerintem.:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
nagyúr
Ezeket a mobilokat rendre tovább használják, mint a trendike akármiket.
És nem csak droiddal jönnek, hanem alternatív megoldások is léteznek hozzá. Mindig is tetszett a hozzáállása a cégnek.
De mivel nincs klavi - bukták ők is a bizniszt.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Perdedor
tag
Ez jó hír. Ezt a készüléket néztem ki magamnak, /e/ OS-szel. De a kamera miatt fanyalogtam.
I am not a conspiracy theorist. I am a bullshit analizer.
-
akaido
addikt
Kinézni kinéztem én is, csak először az asszonyról leszaggatom a harisnyát, majd azt a fejemre, onnan a bankba... majd a fogdába... Na ennyit nem kockáztatok érte, egyébként már az elején megdőlt volna ez a "hihetetlenül" jó terv: a harisnya szaggatásnál... Így nézhetek ki ...a fejemből...
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
rigoberto
őstag
Remélhetőleg újrahasznosítható is.
-
Batu3
tag
Valaki mondja meg miért nem lehet beletenni egy normális SoC-ot ha annyira megy a környezettudatosság? Miért 2 éves középkategoriás procit kell beletenni? Mert akkor hamar le is cserélheted? :D Ez miatt nem veszi senki. Ugynannyiból állna beszerelniük egy aktuális csúcsot, akinek pénze van környezettudatosságra megvenné drágábban is. A procit ezen a telón se lehet cserélni...Lobbi a nagyoktól?
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
-
Taszillo
tag
"A masik meg amit sosem ertek meg, hogy ami ujrahasznositott anyagokbol keszul az miert nem olcso, hisz azt az anyagot nem kell ujra kibanyaszni, eloallitani. Vagy az olcsobb lenne, mint az ujrahasznositas?"
Legtöbb esetben sajnos az ujrahasznosítás nem olcsóbb,
Annyi csak az előnye, hogy kevésbé fulladunk bele a szemétbe, ami nem egy utolsó szempont. A telefon fogyasztói árát tekintve szerintem nem sokat befolyásol.A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”
-
rosejbli
senior tag
Milyen olyan feladatot tudsz mondani egy ilyen telefonnal, ahol nem lenne elegendő ez a SoC?
Nyilván aki ilyent vesz, nem a Fortnite-t fogja pörgetni éjjel-nappal, normális használatra, meg még sok is talán.
Nálam a 2016-ban megjelent Honor8 is röccenésmentesen visz mindent, amire a mindennapok során szükségem van, pedig erre már szoftverfrissítés sem érkezett mióta és anno sem a top kategória volt. -
törölt tag
Futni fognak a normal mindennapi appok de az a nem mindegy hogyan. Nalam van egy OnePlus 5, amin szuz lineage os fut. Meg google appos csomag sincs fent es megis meg-meg akad. Pedig a rendszernek nincs nagy eroforras igenye, en sem hasznalok olyan appokat es a hardvernek is boven ki kene szolgalnia. Itt is ugyanugy meg fognak roccenni az alapveto dolgok neha.
-
Victoryus94
őstag
Az újrahasznosítás drága.
Műanyag esetén sokkal drágább, mint a földgáz feldolgozása során keletkező melléktermékből előállítani újra műanyagot (esetleg kukoricából).Először is be kell gyűjteni a műanyag termékeket.
El kell szállítani (van hogy több országot utazik - régen Európából és Amerikából is Kínába vándorolt a "zölden gyűjtött hulladék", már nem veszik át, szóval gondolom Indiába kerül, vagy más kevésbé fejlett országba). Ott valaki éhbérért szétválogatja, majd az újrahasznosítható műanyagot tovább szállítják (a nem újrahasznosítható műanyaggal is kell valamit kezdeni, azt sem olcsó eltűntetni - roszabb esetben égetik, vagy a tengerbe/folyókba kerül -aztán megiszod...) átmossák (a szennyvizet jó esetben tisztítják, vagy megy a folyóba...), bálázzák, aprítják, beolvasztják (mindenféle gáz felszabadul), és utána megy tovább a műanyag a gyártóhoz, ahol beépítik az eszközbe.Na most az újrahasznosított műanyag többnyire gagyibb minőségű, ezért keverni szokták nem újrahasznosított műanyaggal, és egy csomó apróságot nem soroltam fel, mivel nem ázsai "rabszolga" vagyok szerencsére. Emellett vagy ázsiába készül, ahol tönkre vágják az ottani lakosok szervezetét, és a környezetet, vagy pedig milliárdokat költenek a modern berendezésekre (hogy minél kevésbé szennyezzen), faültetésre (hogy kompenzáljanak), stb.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz Victoryus94 #18 üzenetére
* kimaradt hogy "nincs rálátásom a konkrét folyamatra". (mivel nem vagyok ázsiai "rabszolga").
[ Szerkesztve ]
-
Batu3
tag
Most elég, csak 3-5 év múlva nem biztos, hogy elég lesz. Elvégre a javíthatóság miatt az vesz ilyet aki hosszú távra tervez. Egy 2017-es csúcs Sony-t használok, SD 835-tel, ez a mostani középkategóriás chipek szintjét hozza, jó gyors is lesz még évekig.
Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest