- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
válasz blueMerle #16 üzenetére
...mert nem vagy elég sznob. Akkor értékelnéd az olyan anyagokat amikröl csak az eladótól vagy a prospektusból hallottál és nem is igazán tudod, hogy mit jelent valójában...
A legtöbb anyagot a minöségi ora iparból vették át, bár a legtöbb vásárló ott sem azért veszi mert olyan komoly hatások érnék, hogy szüksége lenne ilyen brutál anyagokból készült órákra... -
rauschie
senior tag
válasz blueMerle #58 üzenetére
tény h nem tudok ütni.
a baseballozás azt jelenti ezesetben hogy levegőben baesball ütővel 2x eltaláltuk és mind2 esetben repült úgy 15 métert.
sajna nemtudok mást mondani minthogy próbáld ki, egymást nagy valószinüséggel nem győzzük meg.
mod, Larsnak: igaz, de van egy olyan érzésem h ezt a telót nem az ár/érték aránya miatt veszik -
rauschie
senior tag
válasz blueMerle #61 üzenetére
[link]
ez a t610es, nem?
ien alu boritással v mivel....
honnan ejtetted te le?
lehet h ez vmi extraerős példány...de egy sima esés....azt akármeik simamobil is túlkéne élje....az én f500i-m(k500 vodás változata) pl kiesett az elsőről és nemlett semmi baja 1 rakás karcon kivül......persze lerepült a hátlap meg elszállt az akksi de semmi maradandó. -
m@xsys
senior tag
válasz blueMerle #65 üzenetére
Nem vagyunk egyformák - szerencsére
Én nem díjazom az eféle műsrokat, mert népbutitás, de én is megküzdtem gyözike egyik főműsoridőben leadott ''borzadájával'' Puszta kiváncsiságból, hogy lássam mire gerjednek eggyesek
Ha ez kell a népnek, akkor egyétek, nézzétek. Töltsétek le 400 Ft-ért csöngőhangnak, mert az ugy is jó üzlet!
(Én nem birnék még a telefonomon sem elviselni egy ilyen szörnyű cs. hangot.)
Szerintem ne is ragozzuk ezt tovább, inkább maradjunk a mobiloknál. THX -
válasz blueMerle #67 üzenetére
nemtom neked milyen t610-ed volt, de sz.tem valami gyári selejt vagy nemtudom. Ez hasonlíthat ahhoz, mint amikor kipróbáltam az egyik razer egeret és recsegett-ropogott a kezemben, el is borzadtam, h egy 1500 ft-os hama szarrá gyalázza szerelési minőségben... azóta persze kiderült h téves az info, másik razer maga a tökély .
Témára visszatérve nekem is volt t610-em, olyanokat esett, h magam sem hittem el, de pattant kettőt, és még ki sem kapcsolt (aszfalton, csempén persze, merhát nem dobom rá akármire ), mai napig működik, bár egy elő-hátlapcserét eszközölni kellett az iszonysok horpadás miatt, ami a burkolaton volt... kb. úgy nézett ki mint a sci-fikben egy szétlőtt, de még sodródó csatahajó
bár az a 15m is túlzás... nem kicsit, nagyon"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Wise (ex-TransferWise)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest