Hirdetés
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez egy nagyon szimpatikus kiegészítő és egész emberi ára van. Lehet be is szerzek majd egyet.
-
stewe780
őstag
Persze lekapcsolja a mikrofont. Megmondanád, hogy akkor engem mégis mitől hallanak a túlvégen mikor a kazettás kütyü jack-ét bedugtam a telbe?
Na ez aztán a teljesítmény. Mert ha valami nem tetszik, vagy épp drágállja valaki, egyből jön a csináld meg te, meg a csinálj jobbat szöveg... no comment.
Irigy, mire? A Griffin-re? Te nem vagy magadnál.
Amúgy meg ha a jelen kütyü feltételeinek megfelel az autó akkor egy jack-jack kábel 495ft az auchanban. Azért ha tetszik, neked ajánlom ezt 9 ezerért. Szerintem vegyél belőle kettőt, hátha az egyik bedöglik -
Probert75
addikt
Ha a jack dugót betolod a telóba lekapcsolja annak mikrofonját és hangszóróját.
És ebben az esetben nem a cuccosért fizetsz 9000-t, hanem a design-ért.
Ha ennyire okos vagy, akkor miért nem készítetted te el, védted le...stb.
Szerintem csak az irigység beszél belőled, mert nem te találtad ki, és a haszon sem a te zsebedbe csúszik. Szerintem jó kis cucc, csak tényleg a kompatibilis lehetne több telóval. -
stewe780
őstag
Nincs rajta, bár azt nem is értem, hogy minek. A telefonon ugyanis már van 1.
De akkor legalább rávilágítottál miért is ennyi a kütyü. Ráraktak egy 7500HUF-os mikrofont.
Mert ha egy normál jack hosszabbítót adnak, azzal ugyanez érhető el, csak a telefon mikrofonja adná a jelet a túlvég felé. Viszont ebben az esetben már tényleg kirívó lenne 9ezret elkérni érte.
-
.bableWes
őstag
elvileg a telefon headsete tudja ezt a funkciot ha szétszedhetö nem? és utánna meg a rádio és müködik.
legalábbis én igy következtetek rá. -
rudymester
senior tag
Ez nagyon ötletes megoldás és adja magát az ötlet. Mindössze annyi a szépséghibája, hogy ha mondjuk rádiót hallgatok a kocsiban, akkor először át kell nyomnom a fejegységet AUX-ra, majd utána fogadhatom a hívást.
-
stewe780
őstag
9k?
Vettem a kocsiba egy kazettát amiből kilógó kábel végén egy jack dugó ugyanezt a funkciót tölti be. 1500HUF volt!
-
plus44
veterán
NA itt is minden rendben van. Jó cucc, korrekt ár.
Hopp-hopp, hogy szuperál a "kis" motorola?
-
MittuDomain_
őstag
Ez eddig az egyik legértelmesebb kiegészítő!
Minden almás ellenszenvem dacára elfogadnám.Az ára sincs annyira elszállva, más kérdés hogy a kínai dzsunkákon tizedáron állítják elő, de már csak az ötlet miatt megérdemlik a Griffin-esek a vállveregetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyszerű, ötletes megoldás headset helyett, de nem minden telefonnal kompatibilis.
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- The First Berserker: Khazan
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pörgesd fel géped teljesítményét most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest