Hirdetés
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
packdiler
tag
egy újabb f@szság az Apple -től amit még használni sem lehet rendesen.
Divat márka szinte megfizethetetlen áron. -
tsimora
tag
NewL + 1. Nem. Éri. Meg.
Nálam is kiírja a "This accessory is not optimized..."-ot 3G-re és 4-re is.
iPhone 4 dokkolása pedig tökéletesen megoldott a hozzá adott iPod Classic adapter használatával.
Aki zenét akar vele kiadni vele iPhone-ról annak mondom, hogy inkább +10.000-ért vegye meg az AirPort Express-t mert a jövő hónaptól a 4.2 fw-el tudni fogják az iPhone-ok az AirTunes-t.
-
kristof83
aktív tag
Nem értem megint az elégedetlenkedést az árral kapcsolatban. Igazából annak aki kiadja a pénzt bármely apple termékre, annak ez nem lehet drága.
Ha felvállalta valaki hogy ilyen árkategóriájú készüléket vesz akkor ezen meg sem lehetne hökkenve.
Viszont ellenben nagyon szép, nagyon mutatós az íróasztalon és beleillik a termékvonulatba a kinézete szóval abszolút "must have" az apple tulajoknak.
Szerintem megéri az árát, bár én még 2 éve vettem, akkor "még csak" 10900,- volt.Mondjuk most nézve a képeket azt valóban nem értem hogy amit én vettem ahhoz még egy valag átalakító van, ehhez meg már csak pár darab. És abban az akkor aktuális teljes terméklista benne van (ipod touch, és iphone is). Akkor ebben miért nincs benne? Főleg úgy hogy már a termékhez se csomagolják mint eddig? Ez mondjuk egy nagy kérdőjel nálam is?
-
JanFe
aktív tag
Szep, hasznos es draga...
-
Xero
nagyúr
Én is sokszor gondolkoztam már a megvételen. Volt már egy zsák ipodom és most egy ipod video és egy iphone 3G. Éppen készülök egy hifit összeállítani, amit az ipod fog kiszolgálni, így ugyan az a zene lesz itthon és a kocsiban. Ehhez a legjobb megoldás egy ilyen dock. Közben szépen rákötöm a dock kábelt és nem az asztalon fog heverni a 4-es szifon sem a jövőben.
19e kicsit sok érte, de valamit valamiért! -
Stimpy001
aktív tag
Én egy ilyet [link] rendeltem eBayről az iPhone 4-emhez. Fekete, gyönyörűen illeszkedik a telóhoz, és tökeletesen ellátja a funkcióját.
6 USD (~1300HUF) volt szállítással együtt!
-
k.
őstag
Ha lesz Iphone 4em, tuti veszek hozzá. A Sony walkmanomhoz is vettem 3 éve, 10k volt de megérte. Dokkolók Rulz
-
<NewL>
addikt
szép és drága és még a felét sem éri.
ja, meg iPhone-hoz nem az igazi hiába hirdeti nagybetüvel meg ad hozzá dockadaptert az Universal Dockhoz (milyen univerzal ez?)
ugyanis ha belerakjuk az Apple Universal Dock-ba az iPhone-t ezt írja ki gyönyörűszépen :
This accessory is not optimazed for this iPhone
You may experience noise caused by cellular interference and a decrease in cellular signal sterenght
Dismiss
és a fele igaz is, a térerő csökkenést nem vettem észre, mindig megvan az összes pálcikám, de a hangfalamat szétveri. bejövő hívásnál 5mp-el előtte már csattog, recseg a hangfal, meg máskor is, 10-15 percenként minimum bedob egy kis 3-4mp-es recsegést-ropogást. az 1000ft-os utángyártott dock nem csinál ilyeneket, szóval inkább abban tárolom.
ja és ne romoljon el a Line Out része mint nekem, mert 16 ezerért tudják csak megjavítani, vegyél újat. az iStyle írta nekem, a dock nem bontható szét alkatrészeire, csak komplett csere létezik, anyagilag jobban járok ha vásárlok egy újat.
mivel ezt a dockot az ufók rakták össze, speciális eszközökkel, amiket egyszerűen nem lehet megbontani semmivel sem.
most nézem, hogy az Apple Universal Dockhoz 2008-2009-ben 9db dockadapter adtak, 2010-ben meg 5-öt. Universal Dock
-
Kashim
őstag
"Tudom, többen olyan olvasónk is van, akik magasról tesznek arra, hogy milyen körítéssel érkezik egy-egy termék..."
Viszont vannak akiket meg nagyon is érdekel, ezért külön piros pont amiért végre került egy kép a cikkbe erről is.
-
heidrich
senior tag
Tavaly nyáron vettem egy ilyet Németországban nagyon szeretem, de egyszerűen nem fogom fel mért kellett egy kis szar műanyag adaptert kispórolni iPhone 4 csomagolásából. Ahhoz, hogy normálisan illeszkedjen majd meg kell külön vennem az universal dockhoz a iPhone 4 adaptert. Nem nagy összeg de akkor is, 3GS-hez még volt. Pedig ennek épp az a lényege, hogy veszel egy új eszközt akkor egyből rá tudd csatlakoztatni.
No de ettől függetlenül nagyon jó cucc, nagyon fasza, hogy van rajta audio kimenet így rá szoktam dugni a hifire és távirányitóval vezérlem az zenét.
-
plus44
veterán
Nekem pl. pont kellene, de tény, hogy elég drága...
Bocha: az új 4. generációs Touch belemegy rendesen?
-
peugeotmate
őstag
Hát inkább 20 ezerét megveszem az iPiget újonnan (!) mint ezt... (Volt már iPigem, jó kis cucc, csak felesleges volt a HI-FI mellé. Persze a mobilarénás tesztből is kiderül, hogy jó cucc!
)
-
Jhonny06
veterán
Korábban akartam egyet venni, de brutális az ára. Nem szoktam lehúzni az Apple termékeket az áruk miatt, de ez most tényleg elég durva egy műanyagdarabért.
-
HyP3b0y
senior tag
Ezek a szaros dokkolók mindig ilyen marha drágák...
Az első iPhone-mhoz még tartozékként adtak egyet, de az nem használható más modellekhez, így eladáskor az is ment útjára a telefonnal. Rájöttek, hogy ez mekkora üzlet, kispórolni a dobozból és eladni megint drágáért...-.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A távirányítóval egybecsomagolt kiegészítővel elegáns és egyszerű a szinkronizálás.
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Eladó Gyönyörű állapotú MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM WHITE
- Apple iPad mini 7 (2024) 128GB - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256gb - Makulátlan, akár beszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair H100x RGB Elite Vízhűtés új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest