Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • janeszgol

  veterán

  Ezzel egyetértek. Ott a jó vas (Meizu, Xiaomi), de egyszerűen vannak dolgok, amiket nem lehet olcsósítottan megcsinálni. Ilyen a programozás. Ezt nem lehet hülye gyerekekkel elvégeztetni.
  Ott a kedvenc gyártóm a Huawei. Komolyan mondom már hányok a szoftverétől. Sokkal szívesebben használom a régebbi rendszereit.
  Érdekes, hogy a Samsungon az értesítések patentek.

 • Laci.M

  senior tag

  Én is stock droid párti vagyok, de azért ez így nem igaz. Mint írtam a Oneplus support példaértékű, a régi oneplus 3-amra ami a családba maradt mai napig jönnek frissítések.

  A MIUI-nál a problémák 90%-a user error szokott lenni. Habzó szájjal kürtölik, hogy így meg úgy szar a telefon, mert juliska üzenetét nem kapta meg, holott csak be volt neki kapcsolva az energiatakarékosság. Gyárilag jó, nekem soha semmilyen üzenet nem késett még, gyorsabban jelez a gmail mint a PC, a mi home szintén. Még be se csukom magam után az ajtót, már rezeg a kezemen a telefon, hogy ajtónyitást érzékelt az okosotthon. Pedig érzékelő-> gateway-> kína-> telefon mi home -> telefon mi fit-> óra az üzenet útja. Oneplusnál ez lassabb volt sokkal.

  Semmit nem kellett átállítani a MI9 gyári szoftverén, minden megjön mégis.

  -Ettől függetlenül nem tökélletes a szoftver, de Oneplusnál is vannak hibák amiket hónapok alatt se tudnak kijavítani, de ugyan ez volt LG-nél is anno.-

  Aláírás

Hozzászólok Aktív témák