Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz Dare2Live #1752 üzenetére

    ma löttem úgy képet, hogy össze volt fogva a pixel 6 meg egy 9T pro. A 9T pro és a sima 10T közt nincs érdemi difi.

    Minden automatán volt. Gyerekfoci nincs idő állítgatni. A fényviszonyok focitermesek. Nem ideális de fociteremben ilyen. Sajnos nem sikerült pontosan egyszerre nyomni az expo gombot lehet 0.1-0.2sec difi de ez mind1.

    (L:https://photos.app.goo.gl/mnqJ6gSckxCEVXhE9)[link](/L)
    A 9T pro úgy elhasal képminőségben rossz nézni. kb minden kép bemozdul. Rosszul lövi be a záridőt gyerekek mozgása kenődik. Erre még rájön, hogy nincs OIS ez a nem mozgó dolgokon, pl hátul felirat jól kivehető. A jpg kodolása a 9T PROnak erősen problémás, nem kevés az artifact. Szinekben detto agyonveri.

    Amit a pixel 6 fő szenzora+ois+algoja csinál az jelenleg egyértelműen a csúcskategória ahol az iphone 13 pro, Xioami mi 11 ultra van. Csak fele annyiba kerül.

    És erre az egészre még baromi rájön, hogy pixel 6 még első rommal dolgozik... a köv félévben mint mindenhol máshol még fog képminőségben fejlődni.

    szerk: annyira brutál a minőségbeli difi pl artifactok, hogy megnéztem hátha nem high hanem medium/lowon van a képek kodolása de nem highen. A képarány nem volt maxon de az képminőség szempontjából mind1.

    [ Szerkesztve ]

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák