- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #41 üzenetére
Az amerikai gazdaság gyártelepei kínában vannak, nem éppen hajórapakolható-elköltöztethető konfigurációkban. SzVSz messze nem fogják ezt full retard-ba nyomni. Ha igazán büntetni akarnák kínát, akkor az amcsi vállalatokra rónának ki instant szakciókat, ha azok munkahelyeket telepítenek ki oda. Ez egy kisebb geopolitikai csörte, ahol az amcsik mutatják, hogy náluk is van pár értékesebb kártya, amit hasonlóan értékesre (!=üveggyöngy) cserélnének.
Mind2 oldalon a politikusok józan eszén múlik, mit hoznak ki ebből, én inkább optimista vagyok a világbékét és gazdaságot illetőleg. Hogy a hüvejből mi lesz, az talány, tippre sztem min. egy névváltoztatás lesz a következő 3-4évben.
A xiao-t és egyéb kisebb gyártókat max a csavarhúzógyártók után kezdik el b.szogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest