- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Arra leszek kíváncsi ez a szakítás mennyire fog ltszani az árcédulákon. Gondolom nem volt olcsó, hogy rajta legyen a felirat a készülékeken.
-
bmt50
senior tag
Amennyit én a digitális képalkotásról tudok, nem bukott a HMD sokat. Ezekbe a körömhegynyi optikákba nettó tökmindegy, hogy milyen lencseszett megy, persze értelmes határokon belül. Ha a kategóriában király képminőséget akarunk, akkor a szenzor mérete, azon belül is a pixelméret (min. 1,4mikrométer) és a rekeszérték számít! A lézeres távolságmérő, rgb szenzor, Leica/Zeiss feliratokat érdemes fenntartásokkal kezelni.
A HMD Nokia nem a képalkotásban akar nagyot dobni, hanem a terméktámogatásban és az üzemidőben. Ezekhez pedig felesleges a Zeiss logo. Szerintem.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Lincoln6echo
tag
Nekem van egy 6.1 & egy 7.1-esem Zeiss-es telefon.
Tökèletesen èrtelmezhető kèpeket készítenek 13 I'll. 16 Mpx-elen.Semmi számháború és ezt èrtèkelem. 🙂 -
.:Ádám:.
tag
Maradnak a SONY-nál és nincs probléma.
-
gusthy
veterán
A Zeiss-nek eddig is elég ciki lehetett ennyire gagyi telókhoz adnia a nevét
-
Segal
veterán
Ők most haverkodtak össze a Leica-val tehát ez kizárt.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
30z.Samu
félisten
Felkészül: Xiaomi
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
ma Véget ért a német optikai cég és a HMD Global együttműködése.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest