Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz #70339072 #7522 üzenetére

    "...egész órai a váltás van a játékban mindenhol" - sajnos én is erre gondoltam. Akkor tőlem megy egy szavazat a 9 órai sötétedésre! :)

    A retarder hiányzó hangja nekem is feltűnt. Én az x-el és y-al kapcsolgatom, nem tudom, hogy ez a gyári beállítás-e, de sanszos, hogy nem. De benne van a billentyűzet beállításainál, a kamion irányításánál: retarder erősítése, retarder csökkentése címszó alatt. Légfék szimulációnál, illetve lejtőn lefelé való haladáskor kifejezetten hasznos funkció.

    A joghoz meg: a technikai részével nem vagyok tisztában, mert ellentétben veled, nem értek hozzá, de bilincs még így se kattanhat, mert bűncselekményt így se valósítasz meg. Egyszerűen azért, mert nem sérted meg a Büntető Törvénykönyvet. Amire te gondolsz, az a szellemi tulajdonhoz való jog megsértése, amit a Polgári Törvénykönyv szabályoz. De ha azt sérted meg, nem nyomoz utánad a rendőrség, és nem csukhatnak le. Maximum ami történhetne, hogy beperel az SCS, és kártérítést kell nekik fizetni. De ez se fog megtörténni, mert ilyen ügyekben a központi elem a jogszerűtlen haszonszerzés. Ezt kéne utólag megfizetni a program jogtulajdonosának. De mivel te nem vársz a brutalért cserébe semmiféle anyagi ellenszolgáltatást, ezért nem fizettethetnek meg veled semmit. Kárt se okozol, mert a brutal működéséhez szükséges az alap szoftver megvásárlása (elméletben, de te senkinek nem propagálod, hogy "ne vegyétek meg, hanem húzzátok le torrentről"). Úgyhogy nyugi, bűncselekmény nem valósul meg semmiképp, de ezért még polgári bíróság elé se idézhetnek :) . Csak csináld a munkát tovább, mert nagyon igényes, és mindenféle, általam is jelentett hibát nagyon rövid időn belül javítasz! :) Az SCS még ennyire se képes, pedig nekik még fizettem is, hogy a termékükkel játsszak :D

Új hozzászólás Aktív témák