- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.F.G.
senior tag
válasz bedibazsa #9148 üzenetére
+1
illetve:
- a tökéletes telefon soha nem fog megszületni kompromisszumot mindig fog kelleni kötni, kisebbet nagyobbat
- kell valamit hagyni a következő modellre is amin lehet javítani
- így is elég sok minden ki lett javítva akár v-hez képest is PL: (BT, WIFI) ez két csatlakozási módot nagyon sokan és sokat használjuk és pl wifin keresztül a szálloda előtt skypoltam külföldön gond nélkül akadás mentesen
(persze lehet, hogy pont jó volt a rálátás az adó eszközre, de mindenhol távolabbról és stabilabban csatlakozik a wifi-re, és az is lehet, hogy V után nagy a kontraszt nekem, mert abban nem volt túl jó)- ameddig nem lesz baja melegedjen, a méretéhez és a teljesítményéhez képest nem csoda, hogy melegszik..
Nekem most 1 elvárásom lenne Z3C-vel kapcsolatban, hogy legyen tartós, mert nem kevés pénzt adtunk ki érte!
+ a kiegészítők (mágneses töltőfej, dokkoló, tok, fólia előre hátra, össze adni sem merem...)- a képek és a videók minőségével elégedett vagyok (de majd még ha lesz időm jobban és figyelmesebben megnézem és összevetem a képeket a V vel készítettekkel, mert csak átdobtam a memória kártyát és összefolyik nem tűnt fel különbség a képek között lehet azért mert eddig csak telón néztem )
Ezeknek a játékoknak mi a teljes neve: DH5, A8, MCx ? (nem szoktam játszani telon, de lehet kíváncsiságból kipróbálom)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.