Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Deck

    titán

    válasz Peti N95 #9035 üzenetére

    Újdonságok:
    - Új kinézet, mely a Google material design-ján alapul, de megőrzi a Sony design jellegzetességeit
    - Megújult értesítések és záróképernyő, teljesen testreszabható beállításokkal, hogy csak azokat az információkat kapd meg, amelyek valóban érdekelnek
    - Többfelhasználós profil és vendég mód – így könnyebben használhatja a családod, vagy a barátaid a készüléked, illetve létrehozhatsz pl. külön játék és munka környezetet.
    - Android for Work – a Sony mobilok eddig is kiválóan alkalmasak voltak munkára – köszönhetően a vízálló kialakításnak, a hosszú készenléti időnek és a produktivitást elősegítő alkalmazásoknak – azonban ezentúl az Android for Work ökoszisztéma tagját is képezik majd.
    - Jobb adattárolás vezérlés és testreszabhatóság – lehetőséged van az alkalmazások SD kártyára mozgatására, ami különösen előnyös kisebb belső tárhellyel rendelkező készülékek esetében.
    - Hibajavítások (feloldás utáni fekete képernyő javítva, laggos kamera előnézeti kép javítva)

    Nagyon egyszerű. Csak felrakod a flashtoolt, betallózod az .ftf fájlt és felrakja. Kiemeltben részletesen le van írva a menete. Ilyenkor mindent formáz kivéve a belerakott sd kártyát.

    Persze, megmarad :)

    Minden a leírást szerint csinálsz akkor nem lesz baj de legrosszabb esetben is kezdheted elölről.

    Persze visszatudsz. Elég ha leszedsz egy korábbi romor (.ftf) majd felflasheled azt. Ez is csak pár perc. Ilyenkor mindent formáz kivéve a belerakott sd kártyát.

    PS5

Új hozzászólás Aktív témák